bolaris_yfipourgosΜάρκος Μπόλαρης:«Είμαι δεσμευμένος σε μια πολύ συγκεκριμένη δουλειά στο υπουργείο και πρέπει να τη φέρω εις πέρας»

Πολιτικά στελέχη, μέλη της κυβέρνησης (ακόμη και υφυπουργοί), βουλευτές και αυτοδιοικητικοί πρώτης γραμμής κυριαρχούν στις λίστες με τις αιτήσεις που έχει στα χέρια του το ΠΑΣΟΚ για τις αιρετές περιφέρειες της χώρας.
Για τη θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη στην Κεντρική Μακεδονία, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι προτάσεις που έγιναν από τρίτα πρόσωπα για δύο υφυπουργούς κι έναν πρώην υπουργό: τον υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη, τον υφυπουργό Οικονομίας Μάρκο Μπόλαρη και το νυν βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Φλωρίδη.

Δεν είναι στις προθέσεις τους
Εξίσου ενδιαφέρον είναι ότι και οι τρεις, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, επισημαίνουν ότι δεν περιλαμβάνεται στις προθέσεις τους η διεκδίκηση του συγκεκριμένου αξιώματος.
Μάλιστα, οι κ.κ. Μαγκριώτης και Φλωρίδης το έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό, καθώς τα ονόματά τους συζητούνταν πολύ πριν ανοίξει το ΠΑΣΟΚ τις εσωκομματικές διαδικασίες για την επιλογή των υποψηφίων.

Μ. Μπόλαρης: «Είμαι δεσμευμένος»
Ο δε κ. Μπόλαρης, που ενημερώθηκε από τον «Αγγελιοφόρο» για την ύπαρξη πρότασης, η οποία τον αφορά, δήλωσε: «Είμαι δεσμευμένος σε μια πολύ συγκεκριμένη δουλειά στο υπουργείο και πρέπει να τη φέρω εις πέρας».

Αίτηση υπέβαλε και ο Στέφανος Φωτιάδης
Αιτήσεις για τη στήριξή τους από το ΠΑΣΟΚ ως διεκδικητών της αιρετής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατέθεσαν ο πρόεδρος του ΕΚΘ και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στη νομαρχία Θεσσαλονίκης, Νίκος Γιαννόπουλος, όπως και ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης Κώστας Παπαδόπουλος. Στην ενημέρωση που έχει δοθεί στα τοπικά κομματικά όργανα από την Ιπποκράτους αναφέρεται και αίτηση στο όνομα Δημήτρης Νταντούλας, για τον οποίο όμως έως και χτες το απόγευμα δεν ήταν γνωστά περισσότερα στοιχεία.
Αίτηση υπέβαλε και ο «πράσινος» Νομάρχης Σερρών, Στέφανος Φωτιάδης. .

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
1. Νίκος Γιαννόπουλος (πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης)

2. Γιάννης Μαγκριώτης (υφυπουργός Υποδομών), προτάθηκε από τρίτους
3. Μάρκος Μπόλαρης (υφυπουργός Οικονομίας), προτάθηκε από τρίτους
4. Δημήτριος Νταντούλας
5. Κώστας Παπαδόπουλος (πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης)

6. Γιώργος Φλωρίδης (βουλευτής Κιλκίς), προτάθηκε από τρίτους
7. Στέφανος Φωτιάδης (υποψήφιος νομάρχης Σερρών)

Διαβάστε επίσης:


DEYAS

swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 671 επισκέπτες