Αρχές Μαρτίου αναμένεται ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις Σέρρες στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί σε όλη τη χώρα ενόψει του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ τον Μάιο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ν.Ε Σερρών ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καρτερός, επιβεβαίωσε την πληροφορία λέγοντας πως η ακριβής ημερομηνία και το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψής του κ. Τσίπρα θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες. Συμπλήρωσε δε πως η Ν.Ε θα προτείνει να είναι διήμερη η επίσκεψη του κ. Τσίπρα η οποία εκτός από την πολιτική του ομιλία να περιλαμβάνει επισκέψεις σε περιοχές της Π.Ε Σερρών ξεκινώντας από Μαυροθάλασσα, Νιγρίτα και Σέρρες.

Ο κ. Καρτερός επισήμανε την αναγκαιότητα να κινηθεί με γρηγορότερους ρυθμούς η Ν.Ε Σερρών σχετικά με το εγχείρημα της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ , αν και – όπως είναι σε καλό δρόμο- απαιτείται όμως να επιταχυνθούν οι ρυθμοί.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:

  • Στον Προμαχώνα ο Θεόδωρος Καράογλου Τον τελωνειακό σταθμό του Προμαχώνα θα επισκεφτεί την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας -Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, προκειμένου να...