Στη Χαλκιδική βρίσκεται κυβερνητικό κλιμάκιο μετά από εντολή του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο δημαρχείο Νέων Μουδανιών έφτασαν το πρωί της Πέμπτης ο νέος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο νέος υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο νέος γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Οι τρεις άνδρες συμμετέχουν αυτή την ώρα σε σύσκεψη μαζί με τον νέο υφυπουργό Εσωτερικών, Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργο προκειμένου να ενημερωθούν για την φονική θεομηνία που έπληξε την Χαλκιδική.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πραγματοποιεί αυτοψία στις πληγείσες περιοχές.

Ο νομός έχει κηρυχθεί ήδη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η Πολιτική Προστασία της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι επί ποδός, καθώς αναμένεται να υπάρξει νέο κύμα κακοκαιρίας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο πρωθυπουργός είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους υπουργούς για να τον ενημερώνουν σχετικά με την εξέλιξη των ακραίων καιρικών φαινομένων και των καταστροφών στη Χαλκιδική.

Διαβάστε επίσης:

  • Στον Προμαχώνα ο Θεόδωρος Καράογλου Τον τελωνειακό σταθμό του Προμαχώνα θα επισκεφτεί την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας -Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, προκειμένου να...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 263 επισκέπτες