Παρουσία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες -θα πραγματοποιηθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 106η Επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης των Σερρών το Σάββατο 29 Ιουνίου.

Στην επίσημη δοξολογία που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ Θεολόγος παρουσία ολόκληρου του ιερού Κλήρου της πόλης. Η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας θα γίνει από την κ. Ελένη Κατσαρίδου φιλόλογο του 1ου Λυκείου Σερρών.

Στη συνέχεια στις 10:30 θα γίνει μετάβαση στον Ανδριάντα του Εμμανουήλ Παπά στην πλατεία Ελευθερίας και θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση και θα κατάθεση στεφάνων.

Ακολουθεί στις 11 στον πεζόδρομο Κωνσταντίνος Καραμανλής παρέλαση των σπουδαστών, μαθητών, Πολιτιστικών Συλλόγων και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων. Μετά την παρέλαση στο Δημαρχείο Σερρών, ο Δήμος θα δεξιωθεί τις αρχές του τόπου και το λαό.

Μετά τις Σέρρες ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Κιλκίς και στη συνέχεια τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:

  • Στον Προμαχώνα ο Θεόδωρος Καράογλου Τον τελωνειακό σταθμό του Προμαχώνα θα επισκεφτεί την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας -Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, προκειμένου να...