serreslife

Με στόχο να ενώσουν τον πατριωτικό πολιτικό χώρο, με ένα κόμμα που θα τραβήξει μπροστά ώστε να σταματήσει η σταδιακή καταστροφή του έθνους, οι κύριοι Δημήτρης Καμμένος και Τάκης Μπαλτάκος, πρόεδρος και γενικός γραμματέας, παρουσίασαν στις Σέρρες το νέο κόμμα τους« Δύναμη Ελληνισμού» , ενώ παράλληλα εξαπέλυσαν επίθεση στην κυβέρνηση κυρίως για τα εθνικά θέματα και το Μακεδονικό.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν την Παρασκευή το μεσημέρι στα τοπικά μέσα ενημέρωσης , τόνισαν πως το κόμμα τους έχει πατριωτικά χαρακτηριστικά, χωρίς καμία έκπτωση, και είναι ταυτισμένο με την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, είναι ένα κομμάτι του σώματος της Εκκλησίας.

Σημείωσαν πως το κόμμα τους κινείται στα όρια της Νέας Δημοκρατίας και της Χρυσής Αυγής. Ο πατριωτικός χώρος είναι μεγάλος , αλλά αυτή την στιγμή δεν έχει στρατηγική, κάτι που έρχεται να καλύψει η «Δύναμη Ελληνισμού», με στόχο την ένωση του χώρου, λειτουργώντας ως συνδετικός κρίκος, ώστε να διαφυλαχτεί το έθνος από την καταστροφή. Θα ξαναστήσουμε το κράτος στα πόδια του, υπογράμμισαν και αισιοδοξούμε να κατορθώσουμε να σηκώσουμε περίπου 1.000.000 έλληνες που δεν είχαν πάει να ψηφίσει να προσέλθουν στις επόμενες εκλογές στις κάλπες, όπως είπαν, προσθέτοντας πως απευθύνονται και στους έλληνες ομογενείς καθώς «Πατρίδα μας είναι ο οικουμενικός Ελληνισμός», όπως σημείωσα, ενώ δήλωσαν, πως στα ψηφοδέλτια του κόμματος θα είναι ενταγμένοι και αρκετοί ομογενείς.

Επιτέθηκαν στην κυβέρνηση και ζήτησαν να ακυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών , καθώς τα αποτελέσματα της θα είναι καταστροφικά.

Ο Καμμένος εξαπέλυσε τα βέλη του κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ κ. Καμένου, για το ταξίδι του στην Αμερική και την πρόταση του για το Σκοπιανό, σημειώνοντας πως είναι σε ευθεία γραμμή με τον Τσίπρα, τα έδωσε όλα δίχως να πάρει τίποτε , κάτι που είναι ανεπίτρεπτο. Λειτούργησε ως επαίτης , είπε ο κ. Καμμένος για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, λέγοντας πως ο κ. Καμένος έγινε Συριζαίος. Το εκλογικό ποσοστό των ΑΝΕΛ βρίσκεται στο 0,6 % και όσοι επιδιώξουν να συμμετέχουν σε άλλα ψηφοδέλτια θα φάνε μαύρο,είπε.

Για Γερμανικές αποζημιώσεις ο κ. Καμμένος που συμμετείχε και στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής για το θέμα , σημείωσε πως είχε διαχωρίσει την θέση του, καθώς έγινε πρόχειρη δουλειά , αφού δεν διαχωρίστηκε το κατοχικό δάνειο από τις επανορθώσεις. Εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτε και απλώς η κυβέρνηση κοροϊδεύει τον κόσμο.

Και οι δυο υποστήριξαν, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων , πως εάν μπουν στη Βουλή θα συμπράξουν με τη Νέα Δημοκρατία , με βασική προϋπόθεση τις κόκκινες γραμμές , που είναι σαφείς, πολλές και αξεπέραστες. Αλλιώς ας πάνε να συνεργαστούν με το ΠΑΣΟΚ, είπαν.

Για τα ψηφοδέλτια είπαν πως υπάρχει πληθώρα ενδιαφερομένων, ενώ το κόμμα τους έχει μεγάλη ανταπόκριση στον κόσμο και σύντομα θα ιδρυθεί πολιτικό γραφείο και στις Σέρρες.

Το απόγευμα αναμένονταν να συναντηθούν με τους Μητροπολίτες Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο και Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Διαβάστε επίσης: