Η 5η SEREXPO 2019, το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός του Νομού Σερρών, διευρύνεται χωρικά και χρονικά.

Η 5η SEREXPO ακόμη πιο ανανεωμένη, με πλέον πλούσιο και αναβαθμισμένο περιεχόμενο, εγκαθίσταται σε νέο τόπο, υψηλότερων προδιαγραφών και επαρκέστερης έκτασης, στο Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη 25-29.09.2019.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα τεράστιων απαιτήσεων, που ωστόσο διαμορφώνει ικανές προοπτικές εξέλιξης του Επιχειρηματικού αυτού Θεσμού του Επιμελητηρίου Σερρών, ως μια δυναμική πλατφόρμα δικτύωσης και ως πόλου έλξης επιχειρηματικού και τουριστικού ενδιαφέροντος για τον τόπο μας.

Η 5η SEREXPO 2019 αποτελεί το μεγάλο «στοίχημα» όχι μόνο του Επιμελητηρίου Σερρών, αλλά ολόκληρης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Οφείλουμε πρώτα εμείς οι Σερραίοι, οι Επαγγελματίες, μικροί και μεγάλοι, να δώσουμε το πιο ισχυρό «παρών» στην 5η SEREXPO 2019! Οφείλουμε να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα ποιοι είμαστε, τι παράγουμε, ποιος ο τόπος μας.

Σας προσκαλώ, Φορείς & Επιχειρήσεις του Νομού μας, ολόκληρης της ελληνικής επικράτειας, να συμμετέχετε στο κορυφαίο αυτό γεγονός, σε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία προβολής!

Ενωμένοι & Δυναμικά οι Επαγγελματίες στέλνουμε από την Β. Ελλάδα, τις Σέρρες, το πιο «ηχηρό μήνυμα» για αλλαγή και εξωστρέφεια.

Γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε προς την ανάπτυξη του τόπου μας!

Δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας! 2321099744

http://www.ser-expo.org/serexpo/shared/EmailForm.jsp

Με τιμή,
Χρήστος Μέγκλας,
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών

Διαβάστε επίσης:Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 287 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200