brabeusi_periballon

Στη βράβευση και στη τιμητική διάκριση όσων έλαβαν μέρος στις επταήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος προχώρησαν η Αντιδημαρχία Παιδείας και το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Σερρών .

Ειδικότερα, η αντιδήμαρχος κα Σοφία Μπιτζίδου-Σαρακενίδου απένειμε διπλώματα συμμετοχής στα δημοτικά σχολεία, στις υπηρεσίες, στους φορείς, στις οργανώσεις εθελοντών και στους ιδιώτες που συνέδραμαν στην επιτυχή πραγματοποίηση των εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί.

Η εκδήλωση-τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της πρώην ΔΕΠΚΑ (επί της Εθνικής Αντίστασης), την Πέμπτη της περασμένης εβδομάδας (23 του μήνα) και ώρα 20:00 (οκτώ το βράδυ).

Να σημειωθεί ότι βραβεύθηκαν τα 19 δημοτικά σχολεία, των οποίων οι μαθητές πήραν μέρος στις δράσεις για το περιβάλλον, το ΕΕΕΚ-Ειδικό Σχολείο, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων, το Δασαρχείο Σερρών, η Οικολογική Κίνηση, η Unesco, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης-ΚΠΕ Πορροΐων, ο Φορέας Διαχείρισης Λαϊλιά, τα Μουσεία Φυσικής Ιστορίας Σερρών και Ελιάς Ελαιώνα, το Εικαστικό Εργαστήριο «Άρτιο» του Δήμου, οι σερραϊκές επιχειρήσεις-χορηγοί των εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν, εθελοντές κ.α.    


Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 204 επισκέπτες