Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στον εκάστοτε δήμαρχο να προσλαμβάνει Ειδικούς Συμβούλους, Επιστημονικούς Συνεργάτες και Ειδικούς Συνεργάτες. Ο ρόλος και το αντικείμενό τους είναι να προσφέρουν υπηρεσίες και έργο σύμφωνα με τις επιστημονικές τους γνώσεις και το αντικείμενο που τους ανατέθηκε. Η αμοιβή τους γίνεται από το δημοτικό ταμείο .

Φήμες κυκλοφορούνε πως ο Δήμαρχος είναι σε συζητήσεις για να έχει κοντά του άλλους 2 Συνεργάτες, άμισθους αυτή τη φορά…

Μάλιστα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο η δημοτική σύμβουλος κα.Βαρβάρα Μητλιάγκα έθεσε ερώτημα προς την Δημοτική Αρχή σχετικά με το πόσοι είναι οι Ειδικοί Συνεργάτες του Δημάρχου και ζήτησε να ενημερωθεί

Επειδή οι ειδικοί συνεργάτες είναι εργαζόμενοι δεν υφίσταται λόγος να είναι κρυφά τα ονόματά τους όπως δεν υπάρχει λόγος να είναι «αόριστο» το εργασιακό τους αντικείμενο (για να είναι και πιο χρήσιμοι) , ούτε καν οι αμοιβές τους πιστεύουμε πως ο Δήμαρχος θα ενημερώσει για όλα αυτά το σώμα αλλά και τα Μ.Μ.Ε όπως έχει συνηθίσει άλλωστε να κάνει.

Έτσι πιστεύουμε εμείς…

Υ.Γ Πολλοί Δήμαρχοι ανά την Ελλάδα έδωσαν στη δημοσιότητα όλα αυτά τα στοιχεία

 

Για να μην υπάρχουν υπόνοιες πως και στο Δήμο μας μπορεί να υπάρξει συνεργάτης που θα έχει αντικείμενο να παίρνει πληροφορίες από site και άλλες πηγές στην Ελλάδα και ίσως και το εξωτερικό και αυτός ο ειδικός συνεργάτης για τις υπηρεσίες του αυτές θα αμείβεται με κάτι περισσότερο από 2000 ευρώ μηνιαίως αφού η σχετική σύμβαση που βγήκε στη Δημοσιότητα προβλέπει συνολική αμοιβή 51.000 ευρώ για 24 μήνες!!!

Διαβάστε επίσης 

Σας άρεσε κ. Παλάζη τώρα που οι Σέρρες έγιναν ΘΕΜΑ στο Πανελλήνιο; Πάνω που πήγαμε να κάνουμε τη διαφορά...Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 219 επισκέπτες