Ισχυρό μήνυμα εξωστρέφειας έστειλε απ' την 84η Δ.Ε.Θ. ο Δήμος Σερρών το βράδυ της Παρασκευής, 13 Σεπτεμβρίου.

Μένοντας πιστός στη δέσμευσή του για στήριξη της επιχειρηματικότητας, ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, πλαισιωμένος από Αντιδημάρχους και Συμβούλους του, πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων στα stands των Σερραϊκών επιχειρήσεων, τα οποία φιλοξενούνται στο Περίπτερο 16 του Επιμελητηρίου Σερρών.

Βιολογική σπιρουλίνα, παραδοσιακοί ακανέδες, Σερραϊκό φυστικοβούτυρο και βουβαλίσια προϊόντα απ' την Κερκίνη, είναι μερικά μόνο απ' τα εκλεκτά προϊόντα που εκτίθενται, αποσπώντας θετικά σχόλια απ' τους επισκέπτες της Δ.Ε.Θ., και δίνοντας έτσι το καινοτόμο και ισχυρό στίγμα του Νομού Σερρών.

Κεντρική θέση στην επίσκεψη της Δημοτικής Αρχής, είχε φυσικά το περίπτερο του Δήμου Σερρών, το οποίο παρουσιάζεται φέτος ανανεωμένο, φιλοξενώντας καινοτόμες δράσεις, όπως το πρόγραμμα «F1 In Schools».

Έχοντας θητεύσει κατά το παρελθόν στο πόστο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών, ο κ. Χρυσάφης κατανοεί τη σημασία προαγωγής της ντόπιας επιχειρηματικότητας. Έτσι, έδωσε ιδιαίτερο βάρος στη χθεσινή του επίσκεψη, θέλοντας μ' αυτόν τον τρόπο να τονίσει ότι ο Δήμος Σερρών θα είναι αρωγός κάθε υγιούς αναπτυξιακής δραστηριότητας.

Άλλωστε, αποτελεί διαχρονική πεποίθηση του τωρινού Δημάρχου Σερρών ότι η τόνωση της επιχειρηματικής δράσης αποτελεί τον κυριότερο μοχλό οικονομικής ανάπτυξης, όχι μόνο του Νομού Σερρών, αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, στοχεύει να κινηθεί και ολόκληρη η νέα Δημοτική Αρχή, καθώς η παραπάνω επίσκεψη αποτελεί μόνο το πρώτο βήμα μιας σειράς πρωτοβουλιών, που θα έχουν ως στόχο να φέρουν το Νομό Σερρών στο επίκεντρο της ανάπτυξης.

Από το γραφείο τύπου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: