Ομόφωνα πέρασαν όλα τα «δύσκολα» θέματα στην τελευταία συνεδρίαση του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου και για πολλούς δημοτικούς συμβούλους ήταν και η τελευταία τους συμμετοχή στο κορυφαίο όργανο του Δήμου Σερρών.

Κάποιοι βέβαια είναι ακόμα μικροί ηλικιακά και είναι δεδομένο πως θα μας έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, όπως ο Γρηγοριάδης, ο Γαλάνης, ο Καρπουχτσής, ο Τσαλίκογλου και τόσοι άλλοι …

Άλλοι πάλι έκλεισαν τον κύκλο τους, είτε γιατί βαρέθηκαν να χάνουν, είτε γιατί ήρθε η ώρα για νέα άφθαρτα πρόσωπα στην ενεργή μας κοινωνία.

Να ευχηθούμε στον κ. Τσαλίκογλου να του ζήσει ο «διάδοχος» και να τον δει όπως ακριβώς θα ήθελε, αλλά πάνω από όλα να είναι γερός και …καλότυχος!

Να ευχηθούμε καλώς ήρθε και στο νέο μέλος της οικογένειάς του , τον γιό του κ. Δημήτρη Καρύδα και μακάρι η ζωή του να είναι γεμάτη υγεία και αγάπη.

Άντε και καλούς …αγώνες!

Να ευχηθούμε υγεία, αγάπη, καλή τύχη, αφθονία και βίον ανθόσπαρτο στον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Γιαννακίδη, που παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του,

αλλά και στον πρόεδρο του Αυτοκινητοδρομίου Βασίλη Παπαβασιλείου, που έγινε και πάλι παππούς.

Επίσης να ευχηθούμε και στον πρώην πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ Κώστα Χασαπίδη για τον γάμο του γιου του και φυσικά σε όλους όσους γιόρταζαν τις τελευταίες άγιες μέρες του Αυγούστου.

Να σημειώσουμε ότι ήταν οριακή η παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων και να υπενθυμίσουμε ότι χωρίς την παρουσία των συμβούλων του κ.Χρυσάφη θα ήταν αδύνατο να περάσουν τα θέματα…

Και φυσικά να σημειώσουμε την απουσία της παράταξης του κ.Φωτιάδη, που καλώς ή κακώς θεώρησε πως με την απουσία της δεν θα ήταν δυνατό να νομιμοποιήσει το τελευταίο του δημοτικό συμβούλιο ο κ.Αγγελίδης.

Μόνο που και αυτό δεν το κατάφερε…

Όπως και τόσα άλλα…

Πηγή: Εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα

Διαβάστε επίσης: