Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είχε την Τρίτη ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου. Στο τραπέζι βρέθηκαν η διαχείριση της πανδημίας, το άνοιγμα των συνόρων και, φυσικά, οι ανάγκες των αστυνομικών στην Π.Ε. Σερρών.

Tους Δήμους Αμφίπολης και Σιντικής, επισκέφθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, στο πλαίσιο των επισκέψεων που ξεκίνησε αμέσως μετά την άρση των μέτρων λόγω κορωνοϊού.

Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης έδωσε στη δημοσιότητα τις δηλώσεις της περιουσιακής κατάστασης του έτους 2019 (χρήση 2018) των πολιτικών προσώπων, οι οποίες θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής.

Αποχώρησε ο βουλευτής Κώστας Μπούμπας από την τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσαν οι Εστιάτορες Σερρών με τη συμμετοχή Σερραίων βουλευτών και δημάρχων αφήνοντας αιχμές στο πρόσωπο του Δημάρχου που ήταν και ο συντονιστής

«Σκανδαλώδη και προκλητική» χαρακτήρισε την εισήγηση σοκ της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, ο Λευτέρης Αβραμάκης.

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής μετέβη στο επιχειρησιακό κέντρο της Νέας Οδού στις Αφίδνες για να επιθεωρήσει την κατάσταση χάους που διαμορφώθηκε από... λίγα εκατοστά χιονιού, με εκατοντάδες οδηγούς να εγκλωβίζονται για ώρες στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα.

Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης έδωσε στη δημοσιότητα τις δηλώσεις της περιουσιακής κατάστασης των ετών 2016, 2017, 2018 (χρήσεις 2015, 2016 και 2017) των πολιτικών προσώπων, οι οποίες θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής.

Την αναγκαιότητα υλοποίησης ενός βιώσιμου πλάνου για τα έργα υποδομών, βάσει ενός σχεδιασμού που θα χαρακτηρίζεται από μέτρο, συνέπεια και προγραμματισμό υπογράμμισε, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, κ. Κώστας Καραμανλής από το βήμα του 3ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο συνδιοργανώνουν οι ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.