Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές, ευρωβουλευτές, εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, περιφερειάρχες και δήμαρχοι.

Η Ελλάδα αργά αλλά και σταθερά ξεπερνά σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία την πανδημία του κορωνοϊού με τους υπεύθυνους του υπουργείου υγείας να επικεντρώνουν τώρα την προσοχή τους στον εμβολιασμό όσο το δυνατό μεγαλύτερου αριθμού ελλήνων πολιτών ώστε να είναι οχυρωμένοι κατά της πανδημίας.

Την πυροσβεστική υπηρεσία Σερρών επισκέφθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής στα πλαίσια των επισκέψεων του σε φορείς της πόλης.

Το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής όπου συνομίλησε με τη διοίκηση του Νοσοκομείου, γιατρούς και εργαζομένους και επιθεώρησε τις εργασίες στην καινούρια πτέρυγα των λοιμώξεων η οποία έγινε με δωρεά της εταιρείας Fibran αλλά ανακοίνωσε και δύο πολύ μεγάλα έργα για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου.

Με δηλώσεις τους βουλευτές του νομού Σερρών εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση του δικαστηρίου που καταδίκασε τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση.

Έργα ύψους 605.120,00 ευρώ διέθεσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής για την προστασία της Γέφυρας Τσέλιου Περιοχής Αγ. Αναργύρων και έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης του Δήμου Σερρών όπως μας ενηέρωση ο Ιωάννης Χατζόπουλος, Προϊστάμενος Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος

Λύση δόθηκε στο θέμα της κάλυψης των κενών που υπήρχαν στο νοσοκομείο Σερρών σε αναισθησιολόγους αλλά και για τη θέση ενός νεφρολόγου.

Τρία πολύ σημαντικά και μεγάλα έργα εξήγγειλε, την Παρασκευή, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής κατά τη διάρκεια των επαφών που είχε με φορείς των Σερρών.

Στην τελετή παράδοσης του Καταστήματος Κράτησης Δράμας από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, και συγκεκριμένα από την Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., παρέστη ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, ο οποίος στη συνέχεια ανακοίνωσε την επισκευή του Μουσικού Σχολείου Δράμας.