Ορκίσθηκαν το πρωΐ του Σαββάτου 31 Αυγούστου 2019 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο, ο δήμαρχος κ. Δημήτριος Νότας και τα μέλη του νέου δημοτικού αλλά και των τοπικών συμβούλων Δήμου Εμ. Παππά.

Η τελετή της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου στο Χρυσό και την παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Ο κ. Θεολόγος ευχήθηκε καλή δύναμη στο δήμαρχο και στους νεοεκλεγμένους συμβούλους και τους κάλεσε να συνεργαστούν για το καλό του τόπου τους.

Ο δήμαρχος Εμ. Παππά διαβεβαίωσε ότι θα συνεχισθεί το μεγάλο έργο που ξεκίνησε την προηγούμενη πενταετία και με την ολοκλήρωση των σημαντικών παρεμβάσεων που έχουν δρομολογηθεί θα αναβαθμισθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Ο κ. Νότας ανακοίνωσε ότι αύριο θα υπογραφεί πρακτικό συνεργασίας με τη δημοτική παράταξη του κ. Μπάλτσιου στα πλαίσια της δυνατότητας που προσφέρεται από την τροποποίηση που έγινε στον Κλεισθένη από τη νέα κυβέρνηση.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ευαγ. Δεδούσης δεν παρέστη στην ορκωμοσία και όλα δείχνουν ότι δεν θα συμμετέχει στο νέο δημοτικό συμβούλιο με τις σχετικές διαδικασίες να δρομολογούνται τις επόμενες ημέρες.

Ο Γιώργος Κούντιος νέος πρόεδρος Δ. Σ. Εμμανουήλ Παππά.

Πηγή: Εφημερίδα η Πρόοδος

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: