Συνελήφθη 35χρονος που οδηγούσε επικίνδυνα και υπό την επήρεια μέθης, παραβιάζοντας τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αλλά και την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Στη σύλληψη ενός 35χρονου Ρομά που οδηγούσε επικίνδυνα και υπό την επήρεια μέθης, παραβιάζοντας τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αλλά και την απαγόρευση κυκλοφορίας, προχώρησαν την Παρασκευή το απόγευμα στις Σέρρες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών.

Στον άνδρα επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο καθώς διαπιστώθηκε να παραβιάζει τα μέτρα του περιορισμού της κυκλοφορίας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη την Παρασκευή (6 Νοεμβρίου 2020) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διαπιστώθηκε να οδηγεί επικίνδυνα και υπό την επήρεια μέθης, σύμφωνα με μέτρηση στην οποία υποβλήθηκε.

Στον ανωτέρω επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο καθώς διαπιστώθηκε να παραβιάζει τα μέτρα του περιορισμού της κυκλοφορίας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 518 επισκέπτες