Σκηνές από ταινία περιπέτειας εκτυλίχθηκαν στις 4:30 τα ξημερώματα στην οδό μεραρχίας όταν 5 άγνωστοι άνδρες με κουκούλες μπήκαν σε κατάστημα του ΟΠΑΠ με σκοπό να το κλέψουν.

Οι δράστες με βαριοπούλες στα χέρια μπήκαν μέσα στο κατάστημα μας την ώρα που αυτό ήταν κλειστό και έψαχναν για χρήματα τα όπως φαίνεται και βρήκαν, καθώς , τουλάχιστο ν με τις μέχρι τώρα πληροφορίες απέσπασαν 4,500 ευρώ.

Τα πράγματα αγρίεψαν όταν στο σημείο έφτασε η αστυνομία. Μόλις οι αστυνομικοί έγιναν αντιληπτοί από τους δράστες, άρχισαν τότε από μέσα να τους πετούν πυροσβεστήρες προκειμένου να καταφέρουν να τους ξεφύγουν. Οι δράστες προσπαθούν με τις βαριοπούλες και τους σίδερολόστους να επιτεθούν στους Αστυνομικούς , εμβολίζοντας μάλιστα κ το περιπολικό.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν ένα κυνηγητό με τους κλέφτες οι οποίοι είχαν ένα γρήγορο αυτοκίνητο, μάρκας SEAT LEON, όπως ανέφεραν μάρτυρες στην περιοχή. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακολουθήσουν έως το ύψος γνωστού καταστήματος παιχνιδιών στην Εθνική οδό Σερρών Θεσσαλονίκης όπου κ τους έχασαν.

Πηγή: diktyotv.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Συνελήφθη «τσαντάκιας» στις Σέρρες Συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένα άτομο, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα σ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 406 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200