Σε ανανέωση του στόλου του προχώρησε εσχάτως ο Δήμος Αμφίπολης. Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες παραδόθηκαν στην έδρα του Δήμου, δηλαδή στο Ροδολίβος, δύο(2) νέα σύγχρονα επαγγελματικά ημιφορτηγά αυτοκίνητα, τύπου 4x4, τα οποία είχαν ενταχθεί προς χρηματοδότηση μέσω του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ - Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού».


Τα δύο(2) Ι.Χ. αυτοκίνητα, τύπου Pick-Up (Toyota Hilux), αναμένεται να χρησιμεύσουν τόσο στη μετακίνηση του εργατοτεχνικού προσωπικού και θα καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν στον ούτως ή άλλως μεγάλο σε έκταση Δήμο της Αμφίπολης.

«Ως νέα Διοίκηση του Δήμου, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που υπάρχουν, λόγω και του μη καλοσυντηρημένου στόλου οχημάτων, προχωρήσαμε αμέσως σε ενέργειες, τα αποτελέσματα των οποίων, μόλις σε ένα χρόνο από την ανάληψη της Διοίκησης του Δήμου, είναι ορατά στους πολίτες», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αμφίπολης, Στέργιος Φράστανλης.

«Στις αρχές του 2021 αναμένουμε ακόμη δύο(2) καινούρια απορριμματοφόρα οχήματα, ένα(1) όχημα για βιοαπόβλητα από τον ΦΟΔΣΑ , ένα μηχάνημα-κλαδοτεμαχιστή και συνολικά 273 καφέ κάδους» (για τα υπολείμματα τροφίμων και λοιπά οργανικά απόβλητα), πρόσθεσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Ιορδάνης Παπαδόπουλος.

Μάλιστα, ο κ.Παπαδόπουλος σε συνεργασία με την επίσης Αντιδήμαρχο Αμφίπολης, Ελένη Πατσιά, κατάφεραν, έπειτα από επίμονη συνεννόηση με τους υπευθύνους της εταιρείας του TAP να «επικαιροποιήσουν» το ζήτημα της δωρεάς προς το Δήμο Αμφίπολης. Στην ουσία, πέτυχαν μία σημαντική δωρεά, που έρχεται από τα χρόνια της προηγούμενης δημοτικής αρχής, Κ.Μελίτου και η οποία μολονότι το έργο του TAP ολοκληρώθηκε στα εδάφη του εν λόγω Δήμου, ωστόσο, η δωρεά αυτή, που αφορούσε σε δύο(2) δημοτικά ιατρεία, δεν είχε γίνει ποτέ. Τώρα, λοιπόν, και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου, Ιορδάνη Παπαδόπουλου αναμένονται δύο(2) διπλοκάμπινα οχήματα τύπου Pick-Up (σσ Mercedes), τα οποία μάλιστα προβλέπεται να παραδοθούν στη νυν δημοτική αρχή πριν από την εκπνοή του 2020.

Κείμενο: Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος – Δημοσιογράφος)

Διαβάστε επίσης:

  • Επιχείρηση Φαράγγι – Φυσική προίκα ! Εργασίες καθαρισμού στο Φαράγγι του Αγγίτη, τόσο από την πλευρά της Συμβολής όσο κι από εκείνη της Ν.Μπάφρας, πραγματοποίησε ο Δήμος Αμφίπολης, στο πλαίσιο της ...
  • Οι μάσκες έπεσαν . . . ! Όταν φορέσαμε τις μάσκες πριν από περίπου ένα χρόνο, κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα γινόταν αναπόσπαστο κομμάτι του ενδυματολογικού μας συνόλου. Η μάσ...
  • 2021 με συνείδηση αλλά και με λίστα... Στις επόμενες γραμμές αναπτύσσω κάποιες σκέψεις, καθώς καιρό τώρα ήθελα να αναφερθώ, και προσωπικά αλλά και σε γενικότερο επίπεδο, σε ορισμένες καταστάσεις που ...