Τις απαραίτητες εργασίες καθαριότητας και ευπρεπισμού, που καιρό τώρα ζητούσαν οι ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής ομάδας «Δόξα Νέας Μπάφρας» στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Ηλιοκώμης, έκανε ο Δήμος Αμφίπολης. Κατόπιν σχετικής συνεννόησης και αγαστής συνεργασίας δόθηκαν λύσεις σε σημαντικά προβλήματα, που όντως αντιμετώπιζε το εκεί γήπεδο.

Με προσωπική μέριμνα του ίδιου του Αντιδημάρχου, Ιορδάνη Παπαδόπουλου και με τη συνδρομή των υπαλλήλων του συνεργείου βάφτηκαν τα κάγκελα και η κεντρική πόρτα του γηπέδου της Ηλιοκώμης, επιδιορθώθηκαν οι βάσεις στις θύρες εισόδου των θεατών, έγινε η κατάλληλη υποστηρικτική συντήρηση στην περίφραξη, διαμορφώθηκε ο χώρος στάθμευσης των οχημάτων και τελέστηκαν επιτυχώς οι αναγκαίες εργασίες αναφορικά με τον καθαρισμό ξερών χόρτων, κλαδιών και πρανών στο βόρειο τμήμα του γηπέδου.  
Από τη δική τους πλευρά, οι υπεύθυνοι από το ΔΣ της ομάδας «Δόξα Ν.Μπάφρας» επιφορτίστηκαν με τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Ηλιοκώμης, ο οποίος για χρόνια ήταν παρατημένος και πάντως σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση.                                                                                                       «Συνεχίζουμε τις λογής-λογής δράσεις μας και κρίναμε ως επιβεβλημένη αυτή την παρέμβαση στον περιβάλλοντα χώρο αυτού του γηπέδου, ώστε να αποκτήσει μια όσο το δυνατόν πιο όμορφη και καθαρή εικόνα ο όλος χώρος», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος  Καθαριότητας και Συντήρησης Υποδομών του Δήμου Αμφίπολης, Ιορδάνης Παπαδόπουλος.
Κείμενο : Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος – Δημοσιογράφος)  

Διαβάστε επίσης:

  • Πράξη ανθρωπιάς από το ΙΕΚ Ν.Ζίχνης! Πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους ιθύνοντες του Δημόσιου ΙΕΚ Νέας Ζίχνης, οι οποίοι συγκέντρωσαν φάρμακα και τα παρέδωσαν στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και ...
  • Η ζωή μάς επιστρέφει τα …χρωστούμενα ! Όπου φύγει-φύγει οι Έλληνες από κάθε γωνιά της χώρας για να πιάσουν το όνειρο, που σιγόκαιγε στο μυαλό τους όλο αυτό το χρόνο, που ο φόβος του κορονοϊού τούς απ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 278 επισκέπτες