Έφτασε μόνο ένα κάλεσμα στο Διαδίκτυο για να βρεθούν μέσα σε δύο(2) μόλις ημέρες περισσότερα από τριάντα(30) άτομα και να συστήσουν στις Σέρρες το Σύλλογο Σερραίων Φίλων της Liverpool!

Αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου απογοητευμένοι από το ελληνικό ποδόσφαιρο στρέφονται στο αγγλικό (Premier league) , το οποίο ομολογουμένως έχει εκείνα τα ποιοτικά στοιχεία, που το κάνουν να ξεχωρίζει!

Οι συναρπαστικοί, από κάθε άποψη, αγώνες του αγγλικού ποδοσφαίρου μαγνητίζουν το ενδιαφέρον πάρα πολλών φιλάθλων, που ψάχνουν την απόλαυση του «αληθινού ποδοσφαίρου».

Η Liverpool είναι σε κάθε περίπτωση μία λαοφιλής ομάδα, που κατάφερε εσχάτως και ξαναβρήκε τη θέση της ανάμεσα στις κορυφαίες αγγλικές ομάδες. Σήμερα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού μόλις πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα, έπειτα από τριάντα(30) χρόνια αποτυχημένων και προβληματικών παρουσιών και γενικής αφλογιστίας. Δικαίως, λοιπόν, οι Σερραίοι φίλοι της Liverpool άνοιξαν τα φτερά της αισιοδοξίας για μία ακόμη πιο επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν.

Παρακολουθώντας το αγγλικό ποδόσφαιρο , γρήγορα πέφτεις σε μοιραίες συγκρίσεις. Και τότε ξεκάθαρα βλέπεις το βαθύ «έλλειμμα» του ελληνικού ποδοσφαίρου και απογοητεύεσαι σφόδρα.

Οι φίλοι της Liverpool έχουν φέτος έναν ακόμη λόγο να παρακολουθούν τους αγώνες της λατρεμένης τους ομάδας, καθώς στο «Νησί» και στους «Reds» πήρε μεταγραφή και ο Σερραίος Κώστας Τσιμίκας.

Οι εγκαταστάσεις του club των Σερραίων Φίλων της Liverpool βρίσκονται στην οδό Δυτικής Θράκης 22, στην καρδιά της πόλης των Σερρών. Είναι άνετες και λειτουργικές, καλαίσθητες και διαμορφωμένες έτσι, ώστε να διασφαλίζεται η σε κάθε περίπτωση ασφάλεια των θαμώνων λόγω και των ειδικών συνθηκών του κορονοϊού.

Το ραντεβού δίνεται το Σάββατο 17 Οκτωβρίου για την παρακολούθηση του ντέρμπι των συμπολιτών «Έβερτον-Λίβερπουλ» στις 14:30. 
Come on Reds . . . !!

Ακολουθήστε τους στο Facebook εδώ

Κείμενο: Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος – Δημοσιογράφος)

Διαβάστε επίσης:

  • Επιχείρηση Φαράγγι – Φυσική προίκα ! Εργασίες καθαρισμού στο Φαράγγι του Αγγίτη, τόσο από την πλευρά της Συμβολής όσο κι από εκείνη της Ν.Μπάφρας, πραγματοποίησε ο Δήμος Αμφίπολης, στο πλαίσιο της ...
  • Οι μάσκες έπεσαν . . . ! Όταν φορέσαμε τις μάσκες πριν από περίπου ένα χρόνο, κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα γινόταν αναπόσπαστο κομμάτι του ενδυματολογικού μας συνόλου. Η μάσ...
  • 2021 με συνείδηση αλλά και με λίστα... Στις επόμενες γραμμές αναπτύσσω κάποιες σκέψεις, καθώς καιρό τώρα ήθελα να αναφερθώ, και προσωπικά αλλά και σε γενικότερο επίπεδο, σε ορισμένες καταστάσεις που ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 238 επισκέπτες