ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Της Κίνηση Σερραίων Πολιτών ΟΧΙ στα Διόδια, δια του νομίμου εκπροσώπου και μέλος της Κίνησης, του Δικηγόρου Σερρών Γιάντσιου Ιωάννη του Νικολάου, κατοίκου Υψηλάντου 3, τ.κ. 62123 Σέρρες.

Σέρρες 27-01-2020

ΠΡΟΣ
Τον Υπουργό μεταφορών, κ. Καραμανλή,

Επειδή βρίσκεστε στην διαδικασία κατάθεσης τροποποίησης της υφιστάμενης νομοθεσίας, με την οποία θέλετε να μεταβιβάσετε-παραχωρήσετε την παράπλευρη οδός στην περιοχή των Διοδίων Προμαχώνα, η οποία ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, στην «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ», αυτό σημαίνει ότι, θα κλείσετε την παράπλευρη οδός και θα αναγκάζεται όλους τους διερχόμενους, αναγκαστικά να χρησιμοποιούν την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ» με το ανάλογο αντίτιμο των διοδίων. Αυτό κ. Καραμανλή είναι αντιδεοντολογικό και ενάντια στα συμφέροντα των Σερραίων Πολιτών. Επιθυμείτε, οι Σερραίοι Πολίτες (κι αυτοί που σας ψήφισαν), να πληρώνουν ένα ακόμη «ΧΑΡΑΤΣΙ» το οποίο μάλιστα δεν είναι καν ανταποδοτικό??

Νομίζουμε πως άμεσα, θα πρέπει να αποσύρετε την όποια τροποποίηση προωθείτε, για το καλό των Σερραίων πολιτών, εφόσον νοιάζεστε γι αυτούς. Σε διαφορετική περίπτωση τα συμπεράσματα για τον καθέναν.

Η Κίνηση Σερραίων πολιτών ΟΧΙ στα Διόδια

Με τιμή
Αντίκλητος, μέλος και εκπρόσωπος
Γιάντσιος Ιωάννης
Δικηγόρος Σερρών

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 332 επισκέπτες