Εντείνονται οι προετοιμασίες, όπως πολλοί θα έχετε παρατηρήσει τους τελευταίους 2 μήνες, για την ανακατασκευή του διατηρητέου οικήματος στην διαγώνιο των οδών Ερμού και Βασ. Βασιλείου (οικία Κηπουρού) που ομολογουμένως γίνεται πολύ εντυπωσιακό αφού διατηρεί την αρχοντιά του ως κτήριο.

Ποιο κατάστημα θα στεγαστεί;

Τα τελευταία χρόνια είχαν ακουστεί πολλά αλλά τώρα νομίζουμε πως ήρθε η ώρα αυτό που κυκλοφορεί ως φήμη στην αγορά πως θα ανοίξει κατάστημα με Αθλητικά Είδη να επιβεβαιώνεται.

Η συγκεκριμένη εταιρία έχει 16 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και μέχρι τα τέλη του 2019 θα αριθμεί 20 καταστήματα με ένα από αυτά στις Σέρρες και δεν είναι άλλη από την Step Sport που ιδρύθηκε το 2006, με το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην πόλη του Κιλκίς.

Μπορείτε να επισκεφθείτε και το ηλεκτρονικό της κατάστημα της εταιρίας στο www.stepsport.gr

 

Διαβάστε επίσης:

  • Εσύ τι γυρεύεις ακόμη εκεί ; Επί της οδού Θεσσαλονίκης, απέναντι από το χώρο στάθμευσης της άλλοτε Νομαρχίας Σερρών, στέκει αλλοιωμένο από το χρόνο, μηχάνημα ελεγχόμενης στάθμευσης παροπλισ...
  • Οι κεραίες πάνω από τα κεφάλια μας ! Στις ζωγραφιές που έκανα μικρός θέλοντας να αναπαραστήσω το σπίτι μου, ζωγράφιζα πολυκατοικίες με μικρά, φωτεινά παράθυρα και στην ταράτσα ένα «δάσος» από κεραί...