Εντείνονται οι προετοιμασίες, όπως πολλοί θα έχετε παρατηρήσει τους τελευταίους 2 μήνες, για την ανακατασκευή του διατηρητέου οικήματος στην διαγώνιο των οδών Ερμού και Βασ. Βασιλείου (οικία Κηπουρού) που ομολογουμένως γίνεται πολύ εντυπωσιακό αφού διατηρεί την αρχοντιά του ως κτήριο.

Ποιο κατάστημα θα στεγαστεί;

Τα τελευταία χρόνια είχαν ακουστεί πολλά αλλά τώρα νομίζουμε πως ήρθε η ώρα αυτό που κυκλοφορεί ως φήμη στην αγορά πως θα ανοίξει κατάστημα με Αθλητικά Είδη να επιβεβαιώνεται.

Η συγκεκριμένη εταιρία έχει 16 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και μέχρι τα τέλη του 2019 θα αριθμεί 20 καταστήματα με ένα από αυτά στις Σέρρες και δεν είναι άλλη από την Step Sport που ιδρύθηκε το 2006, με το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην πόλη του Κιλκίς.

Μπορείτε να επισκεφθείτε και το ηλεκτρονικό της κατάστημα της εταιρίας στο www.stepsport.gr

 

Διαβάστε επίσης:

  • Οι γιορτές πέρασαν, τα κιλά έμειναν ! Κρεατικά, κρεατολιχουδιές, παϊδάκια, κοκορέτσια, γλυκά, πολλά γλυκά και επιπλέον πολλά ποτά καταναλώθηκαν τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς (αλλ...
  • Η VOLTERRA χορηγός στον «ΕΠΙΛΟΓΟ» Υπερήφανο χορηγό του Πολιτιστικού και Καλλιτεχνικού Οργανισμού «Επίλογος» αποτέλεσε η Volterra (παραγωγός και πάροχος ενέργειας). Ο «Επίλογος» που στα 28 χρό...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 187 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200