Βραβείο «γαϊδουριάς» κατακτούν δικαιωματικά όλοι εκείνοι, που χρησιμοποιούν είτε τους εμπρός είτε τους πίσω προβολείς ομίχλης των αυτοκινήτων τους, όταν δεν παρίσταται πραγματική ανάγκη.


Είμαι πεπεισμένος ότι οι περισσότεροι από εσάς φίλες και φίλοι αναγνώστες έχετε διασταυρωθεί με άλλους οδηγούς, που σας θαμπώνουν με τα ανοιχτά προβολάκια ομίχλης των οχημάτων τους ενώ πόσες άλλες ακόμη ενοχληθήκατε, όταν το προπορευόμενο από εσάς όχημα είχε (και κακώς) ανοιχτό το πίσω φως ομίχλης.

Τελευταία μάλιστα, είναι της μόδας να ενεργοποιεί κανείς αυτούς τους προβολείς ακόμη και εντός πόλης. Πάντως, για τη νομιμότητα των πραγμάτων, οφείλω να σας πω ότι η κακή αυτή συνήθεια ελέγχεται πειθαρχικά από τα αρμόδια όργανα των τροχονομικών συνεργείων και ότι οι μόνες περιπτώσεις που κάποιος νομιμοποιείται να χρησιμοποιεί τα «προβολάκια» είναι, όταν επικρατεί κακοκαιρία με βροχές, χιόνια και ασφαλώς συνθήκες ομίχλης, που περιορίζουν την ορατότητα.

Παραέγινε το κακό . . .

Άποψη : Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος – Δημοσιογράφος)

Διαβάστε επίσης:

  • «Οι Άθλιοι» στη θέση Κλειδί Παρακολούθησα με ενδιαφέρον ρεπορτάζ από το κανάλι ΤΗΛΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ, όπου ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος με κραυγή απόγνωσης καλούσε το λαό να...
  • Η ανθρώπινη ζωή στο ζύγι της απελπισίας ! Ανάμεσα στις χιλιάδες των ειδήσεων, που ακούστηκαν όλες αυτές τις ημέρες, πέρασε και η είδηση αυτή: Γιατροί στη γειτονική Ιταλία επιλέγουν με κριτήριο την ηλικί...


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 421 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200