serreslife

O Πανσερραϊκός δείχνει πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή στην Γ’ Εθνική, μετά από 20 σχεδόν χρόνια και για μη αγωνιστικούς λόγους. Αυτό το σενάριο, της Γ’ Εθνικής, συζητείται αυτή την στιγμή πιο έντονα, καθώς υπάρχει ήδη το ενδιαφέρον από τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Καμήλαλη, να δραστηριοποιηθεί, να αναλάβει ηγετικό ρόλο .

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο Πανσερραϊκός μόνο με θαύμα θα δηλώσει συμμετοχή στη Β’ Εθνική καθώς σήμερα Πέμπτη 25/7 λήγει η προθεσμία.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Δημήτρης Τσαούσης είπε:

 «Πρέπει να γίνει Γενική Συνέλευση και να γίνει η εκκαθάριση της εταιρείας, να μπει ένας εκκαθαριστής και σύμφωνα με το νέο νόμο αυτό μπορεί να γίνει μέσα σε διάστημα τριών μηνών. Θα πρέπει η ΠΑΕ να σταματήσει και να γίνει μία από τις δραστηριότητες του Ερασιτέχνη. Αυτό δημιουργεί μία σειρά από παρενέργειες. Εξαλείφονται τα χρέη προς τρίτους, θετικό για την ομάδα, αρνητικό για αυτούς που χάνουν τα χρήματα. Τα χρέη προς ΙΚΑ και Δημόσιο θα βαρύνουν αυτούς που άσκησαν διοίκηση, είτε προέδρους, είτε διευθύνοντες συμβούλους και ίσως τα μέλη του Δ.Σ. Ποινικές ευθύνες έχουν ο πρόεδρος, ο διευθύνων σύμβουλος και ο αντιπρόεδρος. Υπάρχει μία ασάφεια ως προς τα μέλη. Και όπως και να έχει, τα χρήματα που οφείλονται θα μπουν σε έναν διακανονισμό και θα πληρώνονται από τους προαναφερθέντες.

Ο καθένας παίκτης από την στιγμή που η ομάδα πέσει στην Γ’ Εθνική θα είναι ελεύθερος και θα μπορεί να διαλέξει όποια ομάδα θέλει. Όλοι μένουν ελεύθεροι. Ήδη κάποιες ομάδες άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνα σε παίκτες. Πρέπει να βιαστούμε για να μη χαθούν αυτά τα παιδιά. Κάποιος πρέπει να εμπνεύσει τα παιδιά που υπάρχουν για να μείνουν και να οδηγήσουν ξανά τον Πανσερραϊκό εκεί που ήταν. Η ομάδα πάει στον Ερασιτέχνη και αυτός αποφασίζει ποιος μπορεί να δώσει τα εχέγγυα και να διατηρήσει την ομάδα. Επίσημα αυτή την στιγμή δεν μπορεί να πάρει θέση ο Ερασιτέχνης. Θα οριστεί εκεί μία προσωρινή διοικούσα που θα αναλάβει την ομάδα».

Για την εξάντληση όλων των περιθωρίων προκειμένου να αποφευχθεί ο υποβιβασμός στη Γ΄ Εθνική μίλησε ο Βασίλης Χρυσανθίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε εκπομπή του “ΝΤV”:
“Η αλήθεια είναι πως δεν θέλουμε τη Γ’ Εθνική, θέλουμε να εξαντλήσουμε τα περιθώρια, θα καταθέσουμε πρόθεση συμμετοχής στην Β’ Εθνική την Πέμπτη και την Παρασκευή θα υπάρχει Δ.Σ στις 18:00, για να δούμε τι θα κάνουμε, καθώς υπάρχει δυνατότητα μέχρι τις 31 να δηλώσουμε συμμετοχή στην Γ’ Εθνική. Τρέχουμε παράλληλα και τα δύο πλάνα προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη. Ο Πανσερραϊκός δεν τελείωσε! Ήταν μία εσφαλμένη τοποθέτηση αυτή από τον συνάδελφο (σ.σ. Γιώργος Γούνας)”.
Για το πλάνο του κ. Καμήλαλη: “Κατατέθηκε ένα πλάνο την Δευτέρα από τον κ. Καμήλαλη και μου το παρουσίασε αναλυτικά, στο οποίο λέει ότι αναλαμβάνει την ομάδα σε περίπτωση Γ΄ Εθνικής. Μου έδειξε και το Δ.Σ που αποτελείται από επιφανείς Σερραίους επιχειρηματίες. Ο Λάζαρος Θεοδωρίδης συμφωνεί και ο κ.Φιλίππου συμφώνησε να είμαστε έτοιμοι. Επίσης ο κ. Καμήλαλης δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο, σε βάθος χρόνου βέβαια να αποπληρωθούν κάποια χρέη προς παίκτες, υπαλλήλους και Σερραίους επαγγελματίες που έχουν λαμβάνειν. Για προπονητή προτείναμε τον Σάκη Αναστασιάδη τον οποίον τον θέλουν όλα τα παιδιά”.

Διαβάστε επίσης:

  • Ο "νέος Τσιμίκας" κλείνει στη Βίλεμ Ο Πανσερραϊκός έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι είναι ομάδα που παράγει ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μελλοντικά αναδεικνύονται σε σούπερ περιπτώσεις. Χαρακτη...


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 281 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200