Την κυριαρχία του στο άλμα σε ύψος επιβεβαίωσε ο ΟΦΚΑ Σερρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου Κ18 που διεξήχθη στην Πάτρα.

Οι αθλητές του Σερραϊκού συλλόγου και του Παναγιώτη Γούλα κατέκτησαν τρία μετάλλια στο άλμα σε Ύψος, ένα χρυσό και δυο αργυρά ενώ τέσσερα ήταν συνολικά τα μετάλλια του ΟΦΚΑ Σερρών στη διοργάνωση.

Ο τελικός του άλματος σε ύψος ήταν Σερραϊκή υπόθεση αφού ο Πασχάλης Γεννίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 2.01 και ο Κωνσταντίνος Μουρατίδης το αργυρό μετάλλιο με 1.98 (καλύτερη φετινή επίδοση). Η διπλή αυτή επιτυχία ήρθε να προστεθεί στο χθεσινό αργυρό μετάλλιο στο άλμα σε ύψος Γυναικών Κ18 που κατέκτησε η Δέσποινα-Δανάη Ελληνούδη με επίδοση 1.70 και να αναδείξει τον ΟΦΚΑ ΣΕΡΡΕΣ πρωταγωνιστή στην Ελλάδα στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Αξιοσημείωτη επίσης ήταν η  παρουσία της Ελισάβετ Αναστασιάδη στο τελικό του άλματος σε μήκος Γυναικών Κ18 με επίδοση 5.45.

Χάλκινο η Κουκνάκου

Ο ΟΦΚΑ Σερρών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την Ελένη Κουκνάκου στα 2.000μ φυσικά εμπόδια (steeple). Η αθλήτρια του Ιωσήφ (Άκη) Παρασκευόπουλου σημείωσε ρεκόρ περιόδου  με χρόνο 7.15’’.84 αν και είμαι μια αθλήτρια η οποία ξεκίνησε μόλις πέρυσι τον στίβο αγωνιστικά και δείχνει ότι το μέλλον της ανήκει.

Πολύ σημαντική διάκριση πέτυχαν με την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ο Δεκαθλητής του ΟΦΚΑ Σερρών Νικόλαος-Αύγουστος Αλεξόπουλος στον Ακοντισμό και ο αθλητής του Μιχάλη Γεννίκη Αντώνης Καραπαρασκευαϊδης στη Σφαιροβολία.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...