Οι Μαραθωνοδρόμοι Σερρών διοργανώνουν για 5η συνεχόμενη χρονιά το Voreia Sirris Challenge 23km & 3η συνεχόμενη χρονιά Βόλτα Run 5km.
Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα!
Πάρε μέρος στο Βόλτα Run 5km και κάνε την Κυριακάτικη Βόλτα σου πιο διασκεδαστική! Πέντε χιλιόμετρα δεν είναι πολλά, και όταν τρέχεις με παρέα είναι ακόμα πιο ευχάριστα. Με εκκίνηση στον πεζόδρομο της Μεραρχίας μπροστά από το Βόλτα καφέ, ξεκινάμε όλοι μαζί για τρέξιμο 2,5χλμ έως την Κοιλάδα Σερρών και πίσω.

Μπορεί να μην το χρειαστείς αλλά θα μοιράζουμε μπουκαλάκια νερό στα 2,5χλμ. Το πιο διασκεδαστικό όμως κομμάτι θα είναι στον τερματισμό, όχι μόνο με την αίσθηση της ευχαρίστησης πως έκανες κάτι καλό για τον εαυτό σου, άλλα με το event που θα έχουμε διοργανώσει για περάσεις καλά μαζί με τους φίλους σου!

Το Βόλτα Run 5km είναι ένας εύκολος αγώνας για μικρούς & μεγάλους, μια ευκαιρία παιδία και εφήβους να γνωρίσουν το τρέξιμο & τον αθλητισμό, και ιδανικός αγώνας για όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν να τρέξουν πρώτη φορά σε αγώνα ή να αναμετρηθούν με τους φίλους τους.

Με την υποστήριξη του ΒΟΛΤΑ

Δήλωσε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ εδώ. Το κόστος συμμετοχής είναι 5 Ευρώ

Διαβάστε επίσης: