serreslife

Η Όλγα Λαφαζάνη και ο Νίκος Οικονόμου αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους, μετακομίζοντας μόνιμα στην πόλη των Σερρών. Η παρουσιάστρια μίλησε στην εφημερίδα Real Life για το νέο αυτό βήμα στη ζωή της, αλλά και για τη νέα πρωινή εκπομπή που θα παρουσιάσει σε τοπικό κανάλι.

«Η πρόταση στον Νίκο, να αναλάβει τη θέση προπονητή στην ομάδα μπάσκετ Ίκαροι Σερρών, έγινε στις αρχές του καλοκαιριού. Στο παρελθόν του είχε ξαναγίνει πρόταση εκτός Αθήνας, αλλά τότε εγώ μόλις είχα γεννήσει και τον είχα παρακαλέσει να αρνηθεί και να μείνει στην Αθήνα. Δεν μπορούσα να του ζητήσω δεύτερη φορά να μην κυνηγήσει το όνειρό του» δήλωσε η Όλγα Λαφαζάνη.


serreslife

Όσο για τη νέα πρωινή εκπομπή που θα παρουσιάσει στον τηλεοπτικό σταθμό της βόρειας Ελλάδας «Δίκτυο», η ίδια δήλωσε: «Με φώναξε η Μαρία Αραμπατζή, η διευθύντρια του σταθμού, και μου ζήτησε να παρουσιάσω το πρωινό πρόγραμμα. Ήταν για μένα πολύ ευχάριστο και τιμητικό».

Σχετικά με την απόφαση να μετακομίσει εκτός Αθηνών, μάλιστα, η ίδια εξήγησε: «Δυσκολεύτηκα αρκετά, αλλά ο καθοριστικός παράγοντας που με έκανε να πάρω αυτή την απόφαση ήταν η κόρη μου η Αλεξάνδρα, πέραν φυσικά του Νίκου. Αν έμενα στην Αθήνα θα δούλευα 10-12 ώρες την ημέρα, οπότε δεν θα έβλεπα τη μικρή, η οποία δεν θα έβλεπε ούτε τον πατέρα της […] Το κάναμε για την οικογένειά μας. Πιστεύω ότι στη ζωή αυτό που αξίζει είναι η φιλία και η οικογένεια. Οι δουλειές έρχονται και παρέρχονται. Για μένα μεγαλύτερη σημασία έχει να είναι δεμένη η οικογένειά μου».

Πηγή:yupiii.gr

Διαβάστε επίσης: