serreslife

Συγχωριανός της ατυχης γυναίκας, που είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Μάιο στο Πετρίτσι Σερρών, φέρεται να ομολόγησε ότι τη δολοφόνησε...

Τέλος στο μυστήριο της εξαφάνισης 52χρονης γυναίκας από τις Σέρρες που τα ίχνη της είχαν χαθεί απο τον περασμένο Μάιο.

Συγχωριανός της μητέρας φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της και αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα στο σημείο που έχει υποδείξει για να βρεθεί το πτώμα της.

Η άτυχη μητέρα εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 26ης Μαΐου από την πλατεία στο Νέο Πετρίτσι. Η Ελένη Μπόνια είχε προγραμματίσει εκείνη την ημέρα να επισκεφθεί τον ασθενή πατέρα της στο Κιλκίς. Για το λόγο αυτό είχε αγοράσει γλυκά και είχε ειδοποιήσει τη μητέρα της να την περιμένει.

Οι σημαντικές μαρτυρίες που έφτασαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», δόθηκαν στις Αρχές της περιοχής και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι.

Όπως διαβάζουμε στο anikolouli.gr, μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάστηκε η Ελένη Μπόνια 52 χρόνων, το μεσημέρι που χάθηκε. Αναγνώρισαν τον οδηγό και έδωσαν σχετικές καταθέσεις στην Ασφάλεια της περιοχής, λύνοντας τη σιωπή τους.


Τι ισχυρίζεται ο φερόμενος ως δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt ο ύποπτος, είναι συνταξιούχος γεννημένος το 1951. Ο 62χρονος προσήχθη αρχικά ως ύποπτος και φέρεται να ομολόγησε πως λογομάχησε με την άτυχη γυναίκα γιατί εκείνη τον πίεζε. Η κατάσταση ξέφυγε και τότε εκείνος τη χαστούκισε και την έσπρωξε σε μια χαράδρα.

Ένταλμα σύλληψης για τον φερόμενο ως δράστη δεν έχει εκδοθεί ακόμη, καθώς οι αρχές αναμένεται με το πρώτο φως της ημέρας να αναζητήσουν τη σορό της 52χρονης στο σημείο που έχει υποδείξει ο ύποπτος, προκειμένου να αποδειχθεί το αληθές των λεγομένων του.

Πηγή:newsit.gr

Διαβάστε επίσης: