Ο Φοιτητής που χάθηκε στις Σέρρες είναι από τη Μυτιλήνη και απεικονίζεται στις 2 παρακάτω φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύουμε μήπως και κάποιος γνωρίζει κάτι ή τον είδε κάπου τις τελευταίες ώρες.Το όνομά του είναι Χαράλαμπος(Μπάμπης) Δάσος. Παρακαλούμε αν γνωρίζεται κάτι επικοινωνήστε με την Αστυνομικό Τμήμα Σερρών

 



Πληροφιρίες από teiserron.gr

Αγνοείται η τύχη του 24χρονου φοιτητή Χαράλαμπου Δάσου, ο οποίος σύμφωνα με τους οικείους του δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου. Ο φοιτητής κατάγεται από τη Μυτιλήνη και σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (10ο εξάμηνο).

Σύμφωνα με τον πατέρα του φοιτητή, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ΤΕΙ και μίλησε με άλλους φοιτητές, ο νεαρός δεν έχει μαζί του ούτε κινητό, ούτε ταυτότητα, ούτε κάρτα ανάληψης, ούτε έχει πάρει μαζί του ρούχα. Τα κλειδιά του σπιτιού του βρέθηκαν πίσω από την πόρτα. Το πρωί της Δευτέρας επικοινώνησε η μητέρα του τηλεφωνικά μαζί του, μάλλον για να τον ξυπνήσει. Της είχε πει ότι θα πάει στο μάθημα στις 11.00, αλλά τελικά δεν πήγε. Από τότε έχει εξαφανιστεί.

Για τον εντοπισμό του νεαρού επιστρατεύτηκαν η Αστυνομία, κλιμάκιο των ΕΚΑΜ και η Πυροσβεστική, με τις έρευνες να εστιάζουν στον ορεινό όγκο του Λαϊλιά, στην Κοιλάδα των Αγίων Ανάργυρων, στον Κουλά και στην περιοχή της Καλλιθέας. Μετά από αίτημα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχουν και οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σερρών, ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Οι έρευνες μέχρι στιγμής είναι άκαρπες.

Αν τον έχει δει κανείς ή γνωρίζει πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών (23210 90805).


Συνδρομή της ΕΟΔ στην επιχείρηση εύρενας του αγνοούμενου Φοιτητή

Updated: Επέστρεψε στο σπίτι ο 24χρονος φοιτητής

Διαβάστε επίσης: