Αυτός είναι ο Σερραίος Gialuca VacchiΠολλοί από εσάς τον γνωρίσατε το περασμένο καλοκαίρι οπότε και ο λογαριασμός του στο instagram έγινε viral εξαιτίας… πολλών παραγόντων! Αυτός ο άνθρωπος απ’ ότι φαίνεται είναι ένα συνονθύλευμα χαρακτηριστικών που σε άλλους αρέσει, ενώ άλλοι λατρεύουν να μισούν! Το σίγουρο είναι ότι όλοι ασχολούνται μαζί του!


Τα πολλά τατουάζ του, το απίστευτα γυμνασμένο του σώμα παρά τα 49 του χρόνια, η χορευτική του δεινότητα, η αρκετά χρόνια νεότερη σύντροφός του αλλά και γενικότερα ο αντισυμβατικός τρόπος ζωής του είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον ιταλό συγγραφέα, επιχειρηματία, manager και διασημότητα των social media (!!!) Κάθε του ανάρτηση στα social media ακολουθείται από το hashtag #gvlifestyle

Ως Σερραίοι, όμως, ρίχνοντας μια ματιά του στο προφίλ του στο instagram δεν θα μπορούσαμε να μη σταθούμε στο εκκεντρικό και καθόλα αξιοπρόσεκτο styling που επιλέγει για τις εμφανίσεις του.

Δείτε μερικές

 

Και φυσικά, στο μυαλό μας ήρθε ο ένας και μοναδικός… ο δικός μας Ηλίας Γκότσης, οι εμφανίσεις και οι φωτογραφίσεις του οποίου δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τον ιταλό κροίσο! Και ο λογαριασμός του στο instagram τα σπάει… Απολαύστε τον κάνοντας κλικ εδώ >>> είναι ανοιχτό το προφίλ σε κοινή θέα...

Το μόνο που μένει είναι να καθιερωθεί το #iglifestyle και να δούμε τον αντιδήμαρχο Έργων σε βίντεο όπου θα μας επιδεικνύει τις χορευτικές του ικανότητες στους νέους ασφαλτοστρωμένους δρόμους της πόλης διαφημίζοντας τις βιοκλιματικές αλλαγές της πόλης μας δωρεάν και με μεγαλύτερη επιτυχία…χωρίς τα 18.500€ που δόθηκαν από το Δήμο Σερρών για ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ "ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ"

Για το τελευταίο θα επανέλθουμε σε νέο μας θέμα αναλυτικά…


Τελευταία Σερραϊκά Νέα

More Articles