Το ΒΟΛΤΑ μας έχει συνηθίσει σε νέα πράγματα και έτσι συνεχίζει...
Την Πέμπτη 27 Απριλίου στο πρώτο Cocktail Pairing μετά το Πάσχα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στην πόλη μας τον Σάκη Στοίλη Head Bartender του Prince Barsserie και εισηγητή της Bar Academy Θεσσαλονίκης όπου και θα μας “ταξιδέψει” στον κόσμο του GIN και θα μας πει όλα μυστικά του.



Την Τρίτη στις 18 Απριλίου είχαν την ευκαιρία όσοι βρέθηκαν στο Kouzina Bar να απολαύσουν ένα ξεχωριστό live με Έντεχνη ελληνική και ξένη Μουσική από την Κατερίνα και το Θάνο!! Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες



Η αγαπημένη μέρα των Σερραίων έχει γίνει εδώ και 8 και πλέον χρόνια η Κυριακή, αφού όλοι περιμένουν πως και πως το Kitserela για να περάσουν καλά!



Ακόμη μια ξεχωριστή βραδιά, όπως μας έχουν συνηθίσει οι υπεύθυνοι του Kouzina Bar, αυτή την Πέμπτη στις Σέρρες. Λίγο μετά τις 9 το βράδυ ξεκινάει ένα μουσικό ταξίδι στο ελληνικό & ξένο swing, με νότες από Latin & Jazz!



Γνωρίζετε ότι το βουβαλίσιο κρέας εκτός από εξαιρετικά υγιεινό είναι και απίστευτα νόστιμο;
Γνωρίζετε επίσης ότι οι κάτοικοι της περιοχής της δικής μας Λίμνης Κερκίνης εξειδικεύονται στην παραγωγή βουβαλίσιου κρέατος με τη φήμη τους ολοένα να μεγαλώνει;



Ταξίδι στη γειτονική Ιταλία μας στέλνει το Food and Wine Pairing αυτής της εβδομάδας, στο Kennedy Gastro and Coffee Bar. Ρυζοκροκέτες γεμιστές με μοτσαρέλλα, εντυπωσιακές και πολύχρωμες πίτσες, εξαιρετικό Osso Buco και Πανακότα με μαύρο ρούμι είναι μερικές μόνο από τις γεύσεις που θα λατρέψετε στο ταξίδι σας στη χώρα του Έρωτα…



Για 3η χρονιά, η γαλλική γαστρονομία γιορτάζει! Στις 21 Μαρτίου, περίπου 2000 εστιατόρια σε όλον τον κόσμο, θα προσφέρουν ένα ειδικό μενού, διαφορετικό το καθένα, εμπνευσμένο όμως από τη γαλλική γαστρονομία. Η καθιέρωση της 21ης Μαρτίου ως μέρα γαλλικής γαστρονομίας ήταν μια πρωτοβουλία του Γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με τον φημισμένο σεφ Alain Ducasse.