Με τίτλο γεμάτο μυστήριο, «Tο κελάρι της ντροπής» αποστρέφεται τις νόρμες του κατεστημένου και εστιάζει σε δύο από τα μεγαλύτερα κοινωνικά ταμπού της «κλειστής» ελληνικής οικογένειας.
Η «χρυσή» πένα της συγγραφέως, αυτή την φορά θίγει την σκληρή πραγματικότητα που συναντά κανείς πίσω από κλειστές κουρτίνες και μελαγχολικά βλέμματα. Πρωταγωνιστές η ενδοοικογενειακή βία, η παιδική και γυναικεία κακοποίηση.

Στο serresLife.gr έχουμε τη τύχη να έχουμε 3 αντίτυπα του βιβλίου στα χέρια μας και δεν θα μπορούσαμε τίποτα άλλο παρά μόνο να τα χαρίσουμε σε 3 αναγνώστες μας ύστερα από διαγωνισμό που έχουμε δημιουργήσει και κλήρωση που θα αναδείξει τους 3 τυχερούς/ες

Για να πάρετε μέρος στο Διαγωνισμό συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη παρακάτω φόρμα και θα επιθυμούσαμε να αφήσετε το σχόλιο ΕΛΑΒΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με το προφίλ σας στο Facebook στα σχόλια που έχει κάτω απο τη φόρμα συμμετοχής.
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή πρέπει να συνδεθείς στο email που θα δηλώσεις και να κάνεις Επιβεβαίωση.
Ο Διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 11/11/2014>

Αποτελέσματα Διαγωνισμού

1)K.N email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2)Χ.Κ email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
3)Κ.Α email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε επίσης: