Αναστέλλονται δρομολόγια τρένων στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Σέρρες – Θεσσαλονίκη

Αναστέλλονται τα απογευματινά δρομολόγια των...

Η 54η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ έρχεται στις Σέρρες με 800 θέσεις εργασίας

Η πόλη των Σερρών αναδεικνύεται σε έναν δυναμικό κόμβο σύνδεσης...

Δήμος Σερρών: Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες κατά την περίοδο του Πάσχα

Ο Δήμος Σερρών, κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα, αξιοποίησε στο έπακρο τον διαθέσιμο χρόνο, προχωρώντας σε ένα ευρύ πλέγμα παρεμβάσεων στις σχολικές μονάδες, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των μαθητριών, των μαθητών και των εκπαιδευτικών, καθώς και την αναβάθμιση των υποδομών.

Δήμος Σερρών: Διατακτικές επιταγές σε ευάλωτους πολίτες ενόψει Πάσχα

Ο Δήμος Σερρών εν όψει του Πάσχα, προχώρησε στη...

Επί χάρτου δύο νέοι κυκλικοί κόμβοι στις Σέρρες

Στην κατασκευή δύο κυκλικών κόμβων στις Σέρρες...




«Συγκλονιστική ήταν η ανταπόκριση και η αγάπη με την οποία περιέβαλε τον Γεώργιο Παπανδρέου ο κόσμος που έσπευσε στην ομιλία του Κινήματος προχτές το βράδυ στην Θεσσαλονίκη». Όπως δήλωσαν τα μέλη του συνδυασμού και οι υποψήφιοι Βουλευτές των Σερρών το Κίνημα ανασυγκροτείται με αυτοπεποίθηση την οποία αντλούν από την αθρόα συμμετοχή οπαδών και φίλων στις προεκλογικές συσκέψεις του Γιώργου Παπανδρέου. Το γεγονός αποτελεί πραγματική σφυγμομέτρηση-δημοσκόπηση που με συστηματικό τρόπο αποκρύπτουν τα μιντιακα συμφέροντα και τα κανάλια.

 

Ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε για την τιτάνια προσπάθεια διάσωσης της Χώρας το 2009 που πραγματοποιήθηκε με ρίξεις και αυτοθυσίες.

Ο Πασχάλης Τόσιος υποψήφιος βουλευτής στο Κίνημα δήλωσε τα εξής: «Ο χώρος αυτός, της λογικής, κυρίως της εμπειρίας αλλά και της ρήξης   με τα κατεστημένα συμφέροντα, πρέπει να εκφραστεί στη Βουλή, ειδικά στις σημερινές πολιτικές συνθήκες της πόλωσης και της υπερβολής εκατέρωθεν. Όσοι διατείνονται (συγκυβέρνηση και αντιπολίτευση) ότι ο κίνδυνος πέρασε οριστικά ,θέτουν σε αβέβαιες και θολές ατραπούς τη διάσωση μας.

Όσοι  όμως πιστεύουν ότι ο κύκλος της τιτάνιας  αυτής  προσπάθειας  μας για τη χώρα, ,πρέπει να ολοκληρωθεί  τους καλούμε να συμπορευθούν, για να χτίσουμε στέρεες βάσεις , ξανά από την Αρχή.  Με τόλμη, δύναμη και ρεαλισμό!».

Το δικό τους, δυναμικό «παρών», έδωσαν στην ομιλία του Γ. Παπανδρέου, στη Θεσσαλονίκη και οι Σερραίοι. Οι υποψήφιοι Βουλευτές νομού Σερρών του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, παρακολούθησαν την ομιλία, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου είχε κατ' ιδίαν συνάντηση μαζί τους καθώς και με τη νεολαία του Κινήματος, από το νομό Σερρών.

Διαβάστε επίσης: