Κρατούμενοι αλλοδαποί επιτέθηκαν με πέτρες κατά αστυνομικών στη Δομή Σιντικής

Την έντονη ανησυχία της για την κατάσταση που...

Δύο νέοι από τις Σέρρες στην κορυφή της Ελλάδας σε Αστρονομία και Σκάκι

Ο Νίκος Κολοβός αναδείχθηκε πρώτος στην Ελλάδα...

Η καρδιά του κλασικού αθλητισμού θα χτυπήσει το Σαββατοκύριακο στις Σέρρες

Ο Δήμος Σερρών και το «Δημοτικό Στάδιο Σερρών – Γεώργιος Τοπτσής» θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ23 Ανδρών και Γυναικών το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουλίου 2026.




Όπως μας ενημέρωσε ο αδερφός του, Μπάμπης Νυχτοπάτης, ο αδερφός του Γεώργιος Νυχτοπάτης υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος  με το συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα αν και βρίσκεται στην 6η μη εκλόγιμη θέση τους χαροποιεί το γεγονός ότι στην πόλη των Σερρών βρίσκεται σε ψήφους στην 1η θέση.

Αναλυτικά όλη η δήλωση του Μπάμπη Νυχτοπάτη :
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους επέλεξαν τον αδερφό μου στις χθεσινές εκλογές και προσωπικά ευχαριστώ ιδιαίτερα όσους το έκαναν λόγω της φιλίας τους με εμένα. Όσον αφορά στο αποτέλεσμα, αν και δεν βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση (6η), στόχος εξ αρχής δύσκολος λόγω του μικρού αριθμού γνωριμιών με κατοίκους του υπόλοιπου νομού, χαροποίησε ιδιαίτερα όλη την οικογένειά μας το γεγονός ότι κατετάγη πρώτος σε ψήφους στην πόλη των Σερρών. Στις Σέρρες, γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και δραστηριοποιηθήκαμε επαγγελματικά και πολιτικά και συνεπώς εκεί ζει η πλειοψηφία των φίλων και δικών μας ανθρώπων, οι οποίοι ήταν και πάλι μαζί μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγέντες και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Διαβάστε επίσης: