Προμαχώνας: Αυξημένη η κίνηση - Πάσχα στην Ελλάδα έκαναν Βούλγαροι και Ρουμάνοι

Αυξημένη ήταν, αυτήν την περίοδο, η κίνηση στο...

Πρωτομαγιά στο πάρκο Ομόνοιας και στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων

Στιγμές χαλάρωσης, πέρασαν οι περισσότεροι...

Λ. Αυγενάκης από Σέρρες: “Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε αλλαγές στην ΚΑΠ”

Το μήνυμα ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να διεκδικεί περαιτέρω αλλαγές στην Κ.Α.Π. με την επισήμανση ότι οι αλλαγές που έγιναν μέχρι τώρα, μετά από ενέργειες της Ελληνικής κυβέρνησης είναι σημαντικές, έστειλε από τις Σέρρες ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές στις 30 Ιουνίου για το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Σερρών. Μετά τον Νίκο Κατσαβάκη που κατέθεσε την Παρασκευή 18/6, την Τρίτη 22/6 κατέθεσε το ψηφοδέλτιο του και ο απεχρόμενος πρόεδρος Σάκης Χατζηπαντελής.

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης του κατέθεσε την Παρασκευή 18/6 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Σερρών ο υποψήφιος πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Κατσαβάκης.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρώην έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού θα διεκδικήσει την διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 30 Ιουνίου απέναντι στην παράταξη του νυν προέδρου Αθανάσιου Χατζηπαντελή.

Η προθεσμία κατάθεσης ψηφοδελτίων λήγει την Τρίτη 22 Ιουνίου και την Παρασκευή 18/6 στα γραφεία της ΕΠΣ Σερρών η παράταξη του Νίκου Κατσαβάκη κατέθεσε το δικό της.

Οι υποψήφιοι στην παράταξη του Νίκου Κατσαβάκη είναι:

Νίκος ΚατσαβάκηςΚώστας ΒότσηςΚώστας ΝταούδηςΝίκος ΜουντουλάρηςΠέτρος ΒασιλακίδηςΔάνης ΤσιλιακούδηςΦώτης ΚόρηςΣτέλιος ΑυγέρηςΓιάννης ΣαββίδηςΓιώργος ΣταμπολίδηςΓιάννης Ζαμπακλής, Νίκος ΔαμασκόςΝίκος ΜαδένηςΣάκης Νταής.

Εξελεγκτική Επιτροπή: Γιώργος ΓούναςΝίκος ΕυφραιμίδηςΓιάννα Κουβαλάκη και Νίκος Μούκος.


Δεύτερη θητεία στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών θα διεκδικήσει ο Αθανάσιος Χατζηπαντελής.

Ο νυν πρόεδρος της Ένωσης και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της Ε.Π.Σ. Σερρών, που θα γίνουν στις 30 Ιουνίου, ανακοίνωσε την Τρίτη 22/6 τα ονόματα των παραγόντων της παράταξης του, η οποία έχει απέναντι της τον συνδυασμό του Νίκου Κατσαβάκη.

Οι υποψήφιοι του Αθανάσιου Χατζηπαντελή είναι:

Χατζηπαντελής Αθανάσιος, Κοσμίδης Παναγιώτης, Μετσιμενίδης Στέλιος, Μεταλλίδης Κωνσταντίνος, Πορτουλίδης Θόδωρος, Ζαγγελίδης Ιωάννης, Τεβεκέλης Βασίλης, Τσαμαρίδης Δημήτρης, Μπρούντζος Άγγελος, Χατζόπουλος Χαράλαμπος.

Αναπληρωματικά μέλη: Τζίτζικας Κώστας, Μαντέλας Στέφανος

Εξελεγκτική επιτροπή: Σοφιανίδης Βασίλης, Μακρής Δημήτρης, Πουρναρτζόγλου Νίκος.


 

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 205 επισκέπτες