Από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα» αγρότης στο Νοσοκομείο Σερρών

Στο Νοσοκομείο Σερρών έστειλε έναν αγρότη από...

Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η 109η Επέτειος Απελευθέρωσης των Σερρών

Με ξεχωριστή λαμπρότητα και την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή γιόρτασαν οι Σέρρες την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022.


Στην τελική ευθεία για τις εκλογές στις 30 Ιουνίου για το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Σερρών. Μετά τον Νίκο Κατσαβάκη που κατέθεσε την Παρασκευή 18/6, την Τρίτη 22/6 κατέθεσε το ψηφοδέλτιο του και ο απεχρόμενος πρόεδρος Σάκης Χατζηπαντελής.

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης του κατέθεσε την Παρασκευή 18/6 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Σερρών ο υποψήφιος πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Κατσαβάκης.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρώην έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού θα διεκδικήσει την διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 30 Ιουνίου απέναντι στην παράταξη του νυν προέδρου Αθανάσιου Χατζηπαντελή.

Η προθεσμία κατάθεσης ψηφοδελτίων λήγει την Τρίτη 22 Ιουνίου και την Παρασκευή 18/6 στα γραφεία της ΕΠΣ Σερρών η παράταξη του Νίκου Κατσαβάκη κατέθεσε το δικό της.

Οι υποψήφιοι στην παράταξη του Νίκου Κατσαβάκη είναι:

Νίκος ΚατσαβάκηςΚώστας ΒότσηςΚώστας ΝταούδηςΝίκος ΜουντουλάρηςΠέτρος ΒασιλακίδηςΔάνης ΤσιλιακούδηςΦώτης ΚόρηςΣτέλιος ΑυγέρηςΓιάννης ΣαββίδηςΓιώργος ΣταμπολίδηςΓιάννης Ζαμπακλής, Νίκος ΔαμασκόςΝίκος ΜαδένηςΣάκης Νταής.

Εξελεγκτική Επιτροπή: Γιώργος ΓούναςΝίκος ΕυφραιμίδηςΓιάννα Κουβαλάκη και Νίκος Μούκος.


Δεύτερη θητεία στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών θα διεκδικήσει ο Αθανάσιος Χατζηπαντελής.

Ο νυν πρόεδρος της Ένωσης και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της Ε.Π.Σ. Σερρών, που θα γίνουν στις 30 Ιουνίου, ανακοίνωσε την Τρίτη 22/6 τα ονόματα των παραγόντων της παράταξης του, η οποία έχει απέναντι της τον συνδυασμό του Νίκου Κατσαβάκη.

Οι υποψήφιοι του Αθανάσιου Χατζηπαντελή είναι:

Χατζηπαντελής Αθανάσιος, Κοσμίδης Παναγιώτης, Μετσιμενίδης Στέλιος, Μεταλλίδης Κωνσταντίνος, Πορτουλίδης Θόδωρος, Ζαγγελίδης Ιωάννης, Τεβεκέλης Βασίλης, Τσαμαρίδης Δημήτρης, Μπρούντζος Άγγελος, Χατζόπουλος Χαράλαμπος.

Αναπληρωματικά μέλη: Τζίτζικας Κώστας, Μαντέλας Στέφανος

Εξελεγκτική επιτροπή: Σοφιανίδης Βασίλης, Μακρής Δημήτρης, Πουρναρτζόγλου Νίκος.


 

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 493 επισκέπτες