Διαθέσιμες ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας είναι πλέον οι απεικονιστικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται στο Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Νοσοκομείου Σερρών.

Βάσει σχετικής ανακοίνωσης της διοίκησης του νοσοκομείου, στο νέο σύστημα εντάσσονται εξετάσεις όπως αξονικές τομογραφίες, ακτινογραφίες, υπέρηχοι, μαστογραφίες και triplex, οι οποίες πραγματοποιούνται στο Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Η πρόσβαση στα αποτελέσματα δίνεται στους ιατρούς, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε γιατρούς των Κέντρων Υγείας, μέσω της εφαρμογής myHealthDoc, με χρήση των προσωπικών τους κωδικών ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και του ΑΜΚΑ του ασθενούς.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ενημέρωση, οι εξετάσεις αναρτώνται στο σύστημα μέσα σε 24 έως 48 ώρες από την πραγματοποίησή τους.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 206 επισκέπτες