Επισκέπτες από όλη την Ελλάδα επέλεξαν τον Νομό Σερρών για τις διακοπές του Πάσχα.

Η πληρότητα στα καταλύματα στην Κερκίνη και στα Άνω Πορόια είναι στο 100% ενώ πολλοί έχουν προγραμματίσει ημερήσιες εκδρομές. Οι περισσότεροι εκδρομείς έχουν έρθει από την Αθήνα και θα παραμείνουν στην περιοχή για τέσσερις με πέντε μέρες.

Όσοι επέλεξαν να περάσουν εδώ το Πάσχα είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν τη μυσταγωγία της περιφοράς του Επιταφίου στα μαγευτικά Άνω Πορόια και να νιώσουν την ατμόσφαιρα βαθιάς συγκίνησης και κατάνυξης, να κάνουν σε μια από τις εκκλησίες της περιοχής την Ανάσταση, να σουβλίσουν τον πατροπαράδοτο οβελία, να κάνουν βαρκάδα στη λίμνη Κερκίνη, ιππασία στις όχθες της και βέβαια να γευτούνε τοπικές γεύσεις από βουβαλίσιο κρέας και γάλα.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πολλές οικογένειες από τον Νομό Σερρών αλλά και από όμορους Νομούς πραγματοποίησαν ημερήσιες εκδρομές σε Κερκίνη και Άνω Πορόια αλλά και η παρουσία των ετεροδημοτών ήταν ιδιαίτερα έντονη αυτές τις μέρες.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:


swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 581 επισκέπτες