Με εντυπωσιακότατη συμμετοχή οι Σερραίοι ανταποκρίθηκαν σήμερα στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργάνωσε το Νομαρχιακό Τμήμα Σερρών της ΑΔΕΔΥ, μια συγκέντρωση που μετατράπηκε σε έντονη διαμαρτυρία για την τραγωδία στα Τέμπη.

Εκπρόσωποι και μέλη των πρωτοβάθμιων σωματείων του ανώτατου συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα στην Π.Ε. Σερρών, μέλη συλλόγων, φορέων και συλλογικοτήτων, συνταξιούχοι , μαθητές, φοιτητές και πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών ένωσαν τις φωνές τους με κοινό αίτημα την άμεση απόδοση ευθυνών , ως ελάχιστη δικαίωση για τις ψυχές των 57 νεκρών του τραγικού δυστυχήματος.

Με τους μαθητές και φοιτητές στην κεφαλή , με πανό, πλακάτ και έντονη συναισθηματική φόρτιση, ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Κυρίαρχο το σύνθημα: «στείλε όταν φτάσεις, δεν έφτασες ποτέ, εκδίκηση θα πάρουμε για σένανε μικρέ».

Οι συμμετέχοντες ζήτησαν «καμία συγκάλυψη των πραγματικών ενόχων για το έγκλημα στα Τέμπη», ενώ έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν όταν η πορεία σταμάτησε κάτω από το πολιτικό γραφείο του πρώην Υπουργού και νυν βουλευτή Σερρών της ΝΔ Κώστα Καραμανλή.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: