Καθημερινά χάνουμε το στοίχημα με το αύριο. Ο τόπος ερημώνει, οι νέοι μας να ξενιτεύονται για να έχουν προοπτική.

Η ΏΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο δημοτικά δρώμενα έθεσε όλους προ των ευθυνών τους. Έθεσε επίμονα ερωτήματα για να αναζητήσει την αλήθεια και απαντήσεις από την ίδια την κοινωνία. Σκοπός της ήταν να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε οι πολίτες να εμπιστευτούν τις δυνάμεις τους, την θέλησή τους, ότι μπορούν να αλλάξουν τα την πόλη. Να αλλάξουν και όχι απλά να τα διαχειριστούν.

Ζώντας σε ένα τόπο που η διαφάνεια, η λογοδοσία, η αξιοκρατία δεν είναι 'σύμμαχοι', πιστεύαμε ότι μπορούμε να πείσουμε ότι όλοι μαζί να γίνουμε η έμπρακτη αλλαγή. Ο σπόρος βρήκε πρόσφορο έδαφος. Αγκαλιάστηκε για την καθαρότητα της από την κοινωνία.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Αν πραγματικά θέλουμε να κάνουμε κάτι, να αλλάξουμε αυτό που κρατά το Δήμο στο περιθώριο, την πόλη στην μιζέρια, λεία των λίγων, πρέπει να δράσουμε άμεσα. Να σταματήσουμε να βρίσκουμε δικαιολογίες και να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας.

Επιλέξαμε, κόντρα σε εκείνους που επέβαλαν την αδιαφορία, την ανεκτικότητα και την αδιαφορία να βγούμε μπροστά.

Ευχαριστώντας όσους στάθηκαν και υπηρέτησαν την Ώρα Ευθύνης από οποιαδήποτε θέση, έχουμε χρέος να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά.

Το αύριο και τα σχέδια μας για το αύριο δεν έχουν καμία απολύτως αξία αν δεν είμαστε σε πλήρη επαφή με την πραγματικότητα του παρόντος.

ΕΝΤΟΣ, μια αλλαγή που άφησε την πόρτα ανοιχτή για να μπουν και άλλες.

Αποφασισμένοι όλοι μαζί να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να έρθει.

Η πλειοψηφία των φίλων της Ώρας Ευθύνης, δηλώνουμε παρόντες ΕΝΤΟΣ στις 8 Οκτωβρίου, για μια Νέα Αρχή, ευθύνης και προοπτικής.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ‘’ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ’’

Διαβάστε επίσης: