Διαβάστε παρακάτω τα όσα είπε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Τάσος Καζίας στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σχετικά με τις εργασίες του γηπέδου.

“Θα θέλαμε να μιλάμε μόνο για αγωνιστικά θέματα από την στιγμή που είμαστε πολύ κοντά στους αγώνες για τη νέα χρονιά, που θα βρει τον Πανσερραϊκό στην Superleague. Αναλαβαμε την διοίκηση της ομάδας σε δύσκολες χρονιές, με κλειστά γήπεδα και αυτά που είπαμε τα κάναμε πράξη. Καταλαβαίνετε ότι ο κοσμος μας στήριξε όσο μπορούσε. Φτάσαμε σε μια διαδικασία να πετυχαίνουμε την άνοδο στην Superleague και εμείς να ασχολούμαστε με το γηπεδικο. Είναι ένα παλιό γήπεδο το γνωριζουμε και το γνωρίζετε που είναι και πάρκο. Εγινε ένας αγώνας πριν 2 χρόνια με το κονδύλι που βγήκε τον Οκτώβριο του 2021, με την παρέμβαση του τότε Υπουργού Υποδομων και Μεταφορών Κ.Καραμανλή.
Δεν θα έπρεπε να πιεστούν οι υπηρεσίες όπως τώρα, υπήρχε χρόνος για να γίνουν όλα σωστά.

Σίγουρα επρεπε να γίνει κάτι παραταξιακο πιο άμεσα στον Δήμο για να παρθούν αποφάσεις από κοινού. Φτάσαμε στο και 45 οχι στο και πέντε για το γήπεδο και τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Η ΠΑΕ με ιδια κεφάλαια, θα χρηματοδοτήσει και θα αναβαθμίσει τους χώρους του γηπέδου, σε αυτά που ζητάνε και να γίνουν τώρα και στο τέλος, για να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε την άδεια. Για να υποδεχτούμε το πρώτο ματς εντός έδρας με τον Παναιτωλικό στις 3 Σεπτεμβρίου. Θα γίνει πιστεύω ένας αγώνας δρόμου για να προλάβουμε. Ούτε ευχολόγια, ούτε λόγια για να ακούγονται καλά στα αυτιά μας. Στην επόμενη αγωνιστική 25-26 Σεπτεμβρίου πιστεύω δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα για τους εντός έδρας αγωνες. Δεν ξέρω ο μήνας των διακοπών πόσο θα βοηθήσει τα συνεργεία. Οι πολιτικοί παράγοντες του Δήμου πρέπει να πιέσουν σε αυτό το θέμα.
Αναλαμβάνουμε την διαδικασία και όλα τα έξοδα ως ΠΑΕ που πρέπει να γίνουν. Μακάρι να κάναμε ένα γήπεδο νέο, αλλά πόσο εμείς που είμαστε μια νέα ΠΑΕ. Είναι πολύ δύσκολο το ξέρετε όλο για να γίνει ένα νέο γήπεδο. Είμαστε για να αναλαβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί με τα έργα.

Μέχρι τώρα, τα έργα που γίνονται στο γήπεδο αφορούν την αντικατάσταση στα πλαστικά καθίσματα και τα πλεξιγκλας. Τα υπόλοιπα είναι διαδικασίες που θα αναλάβει η ΠΑΕ και αφορά εσωτερικούς χώρους”.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: