Επίθεση με συνθήματα και μπογιές στην πυλωτή της πολυκατοικίας που διαμένει ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σερρών Θόδωρος Καμπούρης πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οι δράστες έγραψαν υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου και του κόμματος της ΝΔ, ενώ προκάλεσαν φθορές σε ΙΧ αυτοκίνητα κατοίκων της πολυκατοικίας ρίχνοντας μπογιές και λάδια μηχανής.

Η επίθεση συνδέεται με τον απεργό πείνας και δίψας Θάνο Χατζηαγγέλου ο οποίος νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Σερρών από 19/12 μετά τη μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού, στις φυλακές Νιγρίτας.

Με ανακοίνωση της η ΔΕΕΠ-ΝΟΔΕ Σερρών καταδίκασε την επίθεση κάνοντας αναφορά σε «ένα πρωτοφανές για τα πολιτικά ήθη της πόλης και του νομού» περιστατικό, χαρακτηρίζει «Θρασύδειλους τραμπούκους» αυτούς που έγραψαν τα συνθήματα στην πυλωτή της πολυκατοικίας υπογραμμίζοντας ότι «Τυφλωμένοι από το μίσος τους , όμως δεν σταμάτησαν εκεί , θύματα της «δήθεν ακτιβιστικής επαναστατικής τους δράσης» ήταν και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας στων οποίων τα ΙΧ αυτοκίνητα προκάλεσαν φθορές ( ρίχνοντας μπογιές και λάδια μηχανής )». Η ανακοίνωση καταλήγει: «Αν και 600 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα , η πόλη μας δεν έμεινε αλώβητη από τον ανεμιστήρα της λάσπης , της πολιτικής όξυνσης και της αναζωπύρωσης των πολιτικών παθών , που ενόψει εκλογών έχουν στήσει κάποιοι ,οι οποίοι ενδεδυμένοι με τον χιτώνα του «αυτοδιοριζoμενου αδέκαστου κριτή» των πολιτικών τους αντιπάλων έχουν υψώσει την ρομφαία της εκδίκησης και της τιμωρίας όσων δεν ταυτίζονται ιδεολογικά μαζί τους . Μπορούν να αισθάνονται «περήφανοι» καθώς το έργο τους βρίσκει μιμητές σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας Καταδικάζουμε την φασιστική δράση των άγνωστων ιδεολογικών τραμπούκων. Των επαναστατών του γλυκού νερού. Απαιτώντας ( προς χάρη της δημοκρατίας ) αυτό να πράξουν άπαντες και ειδικά αυτοί που κατά καιρούς με την σιωπή τους ή και με τις πράξεις τους τους επιβραβεύουν Στο κράτος δικαίου για το οποίο εμείς αγωνιζόμαστε χωράνε όλοι. Σε αυτό που εκείνοι «ονειρεύονται να στήσουν» εμείς έχουμε θέση;»

Δείτε φωτογραφίες:

serreslife

Διαβάστε επίσης: