Κάλεσμα συμμετοχής και κινητοποίησης, με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Σερρών, απηύθυναν οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών, εμπόρων, συνταξιούχων και υπαλλήλων του ιδιωτικού και δημοσίου φορέα στην προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 9/11/2022 Πανεθνική Ημέρα Δράσης.

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Σερρών, Άλκης Απιδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ, Σωτήριος Κοτσαμπάς, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών, Κυριακή Μηλίγκα, ο Πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Σερρών, Βασίλειος Παπαχρήστου και ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Σερρών, Κωνσταντίνος Τσιφτσόγλου τόνισαν στις δηλώσεις τους την ανάγκη μαζικής συμμετοχής στις δράσεις διαμαρτυρίας, επικεντρώνοντας κυρίως στην αντιμετώπιση της ακρίβειας και του ενργειακού κόστους, που έχουν θέσει άπαντες στον εργασιακό τομέα σε αδιαχείριστα δηλήμματα επιβίωσης.

Στις Σέρρες, εργαζόμενοι, επαγγελματίες και συνταξιούχοι θα συγκεντρωθούν, προκειμένου να διατρανώσουν τα αιτήματά τους, στις 11.00 το πρωί στο Εργατικό κέντρο των Σερρών.

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: “Έσο έτοιμη” για τον χειμώνα “Έσο έτοιμη” δηλώνει η Αντιπεριφέρεια Σερρών για την χειμερινή περίοδο, ύστερα από την ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών πολιτικής προστασίας...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 356 επισκέπτες