Αυξητική  παραμένει η πορεία της πανδημίας στην Π.Ε. Σερρών, με τον εβδομαδιαίο αριθμό κρουσμάτων στο διάστημα 11 – 17 Ιουλίου να ανέρχονται στα 1343.

Το ευτύχημα είναι ότι ο αριθμός των νέων μολύνσεων δεν αντανακλάται στην εικόνα του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, καθώς ο αριθμός των ασθενών με covid-19 είναι μονοψήφιος.

«Η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών είναι απολύτως ελεγχόμενη» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Σερρών Δημήτρης Μπαλαξής. «Το τελευταίο διάστημα κάτω από 10 είναι τα άτομα που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ενώ έχει ελαχιστοποιηθεί  ο αριθμός των θανάτων. Το άσχημο είναι ο αριθμός των κρουσμάτων που παρουσιάζει αυξητική τάση και κυρίως ο αριθμός των κρουσμάτων που δηλώνονται, γεγονός που θωρώ ότι είναι εγκληματικό». Συνέστησε την πιστή τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας με την χρήση αντισηπτικού και μάσκας όπου υπάρχει συγχρωτισμός, ακόμη και στους εξωτερικούς χώρους, ως μοναδική «ασπίδα» για την πανδημία.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Στα 1.787 τα κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών Περισσότερα από 255 κρούσματα κορονοϊού ημερησίως καταγράφονται στην Π.Ε. Σερρών, κατά τη διάρκεια της προηγούμενη εβδομάδας. Σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 270 επισκέπτες