Παραμένει στην διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών ο Γιάννης Καραβασίλης βάσει των ανακοινώσεων από το Υπουργείο Παιδείας των νέων Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα.

Νέος Διευθυντής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ορίστηκε ο κ.Νικόλαος Σταμπολίδης, στη θέση του κ. Στέλιου Ρίζου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο κ. Καραβασίλης αναφέρθηκε στις δυσκολίες της προηγούμενης χρονιάς λόγω κορονοϊού, ενώ για τη νέα χρονιά τόνισε πως θα ξεκινήσει οργανωτικά χωρίς προβλήματα, αφού έχουν έρθει τα βιβλία, το εκπαιδευτικό προσωπικό είναι τακτοποιημένο, σε μία εβδομάδα θα γίνουν οι αποσπάσεις οπότε οι εκπαιδευτικοί θα γνωρίζουν από νωρίς το σχολείο που θα διδάξουν, αλλά και με τους διορισμούς δεν θα υπάρξουν προβλήματα αφού στο πρώτο 15μερο του Αυγούστου θα έχουν τους διορισμούς και το δεύτερο 15μερο του ίδιου μήνα θα έρθουν οι αναπληρωτές.

Ο κ. Καραβασίλης επισήμανε το μεγάλο πρόβλημα της μείωσης του μαθητικού πληθυσμού, λέγοντας πως φέτος θα γίνει αναστολή λειτουργίας του δημοτικού σχολείου Άνω Καμήλας
(με πέντε μαθητές συνολικά) μια απόφαση που επήλθε μετά από συμφωνία με τους γονείς και οι μαθητές θα πηγαίνουν στο σχολείο Κάτω Μητρουσίου.
Την ίδια ώρα οι συζητήσεις με τους γονείς στην Άνω Ορεινή δεν έφεραν συμφωνία για αναστολή της λειτουργίας του σχολείου (με 14 μαθητές) με αποτέλεσμα να μην ανασταλεί η λειτουργία του.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: