Μετά από δυο χρόνια απουσίας- λόγω κορονοϊού – διοργανώνονται οι μεγάλες εμποροπανηγύρεις της Ηράκλειας και τις Σκοτούσας που κάθε χρόνο συγκεντρώνουν χιλιάδες επισκεπτών από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Δήμαρχος Ηράκλειας Γιώργος Κουτσάκης είπε πως ο στόχος είναι η αναβάθμιση των υποδομών και η αύξηση της ασφάλειας στα μεγάλα πανηγύρια που αποτελούν και «οικονομική ανάσα» για την ευρύτερη περιοχή.

«Τα εκθετήρια θα είναι απόλυτα ασφαλή, θα υπάρχουν ρολά και γενικά αλλάζει η όψη τους, ενισχύοντας την αίσθηση ασφάλειας για όλους» είπε ο Δήμαρχος της περιοχής συμπληρώνοντας πως θα υπάρχει και 24 φύλαξη των χώρων.
Η εμποροπανήγυρη της Ηράκλειας θα γίνει από τις 18 έως τις 22 Αυγούστου και της Σκοτούσας από 7 έως 11 Σεπτεμβρίου.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις δύο εμποροπανηγύρεις Ηράκλειας και Σκοτούσας καθώς και στα θρησκευτικά πανηγύρια των Κοινοτήτων του Δήμου Ηράκλειας μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις/δηλώσεις συμμετοχής στο αρμόδιο Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηράκλειας.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:

  • Στα 1.787 τα κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών Περισσότερα από 255 κρούσματα κορονοϊού ημερησίως καταγράφονται στην Π.Ε. Σερρών, κατά τη διάρκεια της προηγούμενη εβδομάδας. Σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 228 επισκέπτες