Κλειστός έμεινε το πρωί της Δευτέρα ο δρόμος για Καβάλα.

Αιτία του κακού, μία νταλίκα από Βουλγαρία, η οποία πέρασε τις σιδηροδρομικές γραμμές της Λευκοθέας και κινήθηκε προς την γέφυρα, αν και το βάρος της ήταν μεγαλύτερο από το επιτρεπτό.

Όταν ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι δεν μπορεί να περάσει τη γέφυρα, αποφάσισε να κάνει όπισθεν, με αποτέλεσμα το ρυμουλκό να βγει από το δρόμο, να πάρει κλίση προς τα δεξιά και το όχημα να ακινητοποιηθεί.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο δρόμος να παραμένει ακόμη και αυτή την ώρα κλειστός, καθώς απαιτείται αρκετός χρόνος για να απομακρυνθεί από το σημείο η νταλίκα, αλλά και να ταλαιπωρούνται οι οδηγοί, οι οποίοι θέλουν να περάσουν από το σημείο.

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: 2 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 2 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: Μόλις 1 νέο κρούσμα covid-19 Μικρός και τη Δευτέρα ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών. Μόλις 1 κατέγραψε η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 376 επισκέπτες