Σε έναν απέραντο ολάνθιστο κήπο μετατράπηκε η Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της πόλης των Σερρών με την έναρξη της 17ης Ανθοκομικής Έκθεσης που διοργανώνει ο Δήμος Σερρών.

Λουλούδια, φυτά και αρωματικά βότανα στις καλύτερες τιμές έχουν γεμίσει το χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Σερρών, ενώ παράλληλα η έκθεση, που θα διαρκέσει έως τις 13 Ιουνίου, αποτελεί οικονομική ανάσα για τους συμμετέχοντες, που υπέστησαν πλήγμα από την πανδημία.
Το σύνθημα της φετινής έκθεσης είναι «Αλλάζουμε διάθεση! Γεμίζουμε την πόλη με χρώματα και αρώματα» , θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 11.00 το βράδυ.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: 2 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 2 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: Μόλις 1 νέο κρούσμα covid-19 Μικρός και τη Δευτέρα ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών. Μόλις 1 κατέγραψε η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 485 επισκέπτες