Αναστέλλεται για 14 ημέρες η λειτουργία του Γυμνασίου Πρώτης Σερρών μετά τον εντοπισμό τεσσάρων θετικών κρουσμάτων στην covid19, σε μαθητές. Επίσης στην Πρώτη Σερρών ανέστειλαν τη λειτουργία τους η E΄ και η ΣΤ΄τάξη του Δημοτικού Σχολείου όπου συστεγάζονται.

Υπό αναστολή παραμένουν όλες οι τάξεις του Γυμνασίου Νιγρίτας, το Α1 του Γυμνασίου Ν.Ζίχνης. Κλειστά παραμένουν το 18ο νηπιαγωγείο, το 15ο δημοτικό σχολείο, η ΣΤ΄τάξη στο Ψυχικό καθώς και η ΣΤ΄ Ποντισμένου. Αναστολή επίσης και για τις Δ΄και ΣΤ΄ τάξεις του Δημοτικού σχολείου Αλιστράτης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Νομίατρος Αναστάσιος Αναστασιάδης τόνισε πως παρατηρείται άνοδος των κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα στην Π.Ε Σερρών εξηγώντας πως την εβδομάδα που πέρασε εντοπίστηκαν 89 θετικά κρούσματα, την προηγούμενη 66 ενώ είχε προηγηθεί εβδομαδιαία 28 θετικά κρούσματα. Έξαρση σημειώνεται κυρίως στις περιοχές της ΝιγρίταςΑλιστράτης και Πρώτης-Ροδολίβους.

Ο κ. Νομίατρος συνέστησε προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού τονίζοντας πως το επόμενο 10ημερο θεωρείται κρίσιμο.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης: