Τη λαϊκή αγορά των Σερρών επέλεξε για τα τελευταία τους ψώνια πριν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι οι καταναλωτές. Βέβαια είχαν την επιλογή και της δεύτερης παράλληλης λαϊκή στο στρατόπεδο Παπαλουκά όπου όσοι την προτίμησαν τόνισαν πώς είναι ένας ιδανικός χώρος για την διεξαγωγή λαϊκής αγοράς.

Η απόφαση λήφθηκε στα πλαίσια λήψης μέτρων προστασίας κατά του κορονοιου, αλλά και προκειμένου οι παραγωγοί να μπορούν κάθε εβδομάδα να διαθέτουν προς πώληση τα προϊόντα τους αφού στην μια υπάρχουσα μπορούσε (λόγω των μέτρων) να συμμετέχει μόνο το 50%.

Η προσέλευση καταναλωτών ξεπέρασε και την πλέον αισιόδοξη πρόβλεψη, πράγμα που ικανοποίησε και την δημοτική αρχή που το τόλμησε αλλά και τους παραγωγούς καθώς υπήρξε μεγάλο αγοραστικό κοινό.

Παρά την πρώτη φορά δεν υπήρξαν προβλήματα.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: 10 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 10 ανέρχεται ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην Π.Ε. Σερρών την Πέμπτη, σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 ...
  • Π.Ε.Σερρών: 3 τα νέα κρούσματα covid-19 Μόλις τρία κατέγραψε την Τετάρτη η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοί...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 169 επισκέπτες