Το χαμηλότερο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού των τελευταίων εβδομάδων έδειξε για την Π.Ε. Σερρών η έκθεση της Δευτέρας 7/12 του ΕΟΔΥ.

Μόλις στα 16 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα, γεγονός που γεννά αισιοδοξία για την σταδιακή πτώση της διασποράς της πανδημίας στην τοπική κοινωνία.

Η όποια αισιοδοξία, πάντως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγήσει σε εφησυχασμό ή χαλάρωση των μέτρων τονίζουν οι ειδικοί, αφενός γιατί τα στοιχεία του προηγούμενου διαστήματος κατέτασσαν την Π.Ε. Σερρών στις πλέον επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές της χώρας, και αφετέρου γιατί η πίεση που δέχεται το Νοσοκομείο Σερρών συνεχίζει να είναι έντονη. Σύμφωνα με την πρόσφατη ενημέρωση, ο αριθμός των νοσηλευομένων με covid-19 ανέρχεται στους 139, από τους οποίους οι 14 είναι διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ, ενώ το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκαν τρεις θάνατοι.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: 10 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 10 ανέρχεται ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην Π.Ε. Σερρών την Πέμπτη, σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 ...
  • Π.Ε.Σερρών: 3 τα νέα κρούσματα covid-19 Μόλις τρία κατέγραψε την Τετάρτη η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοί...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 216 επισκέπτες