Με χαρά και ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε την πρώτη πανελλήνια θέση των μαθητών του σχολείου μας στο διαγωνισμό καινοτομίας “Φόρμουλα 1 στα σχολεία” όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη 23/6 από τους διοργανωτές.

Η ομάδα του σχολείου μας, οι Gmax, κατέλαβαν την πρώτη πανελλήνια θέση μεταξύ των δημόσιων σχολείων που συμμετείχαν στο φετινό διαγωνισμό και την έβδομη συνολικά (και καλύτερη στην ιστορία τους).

Η πρωτιά συνοδεύεται από πρόσκληση συμμετοχής στους παγκόσμιους τελικούς που θα διεξαχθούν το Μάρτιο του 2021 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Η φετινή επιτυχία έρχεται να επιβεβαιώσει τη μεγάλη ώθηση που έδωσε στην ομάδα του σχολείου μας η συμμετοχή στους παγκόσμιους τελικούς που διοργανώθηκαν τον Νοέμβριο 2019 στο Abu Dhabi και αποτελεί το επιστέγασμα μιας μακρόχρονης πορείας συνεχούς βελτίωσης από την πρώτη συμμετοχή, το 2013 ως και φέτος.

Λόγω των έκτακτων φετινών συνθηκών, η ομάδα μας αξιολογήθηκε σε σειρά εργασιών και μηχανολογικών σχεδίων ενώ δεν πραγματοποιήθηκε το διαγωνιστικό μέρος που περιλαμβάνει τους αγώνες πίστας.

Η ομάδα μας θα σχηματίσει ομάδα συνεργασίας με τους Arrow racing από το σχολείο “Εκπαιδευτική Αναγέννηση”. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους σταθήκατε αρωγοί στην προσπάθεια της ομάδας του σχολείου μας και μας ενισχύσατε στο γνωστικό, ηθικό και υλικό τομέα.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) που ως δωρητής υποστηρίζει τη συμμετοχή ομάδων από σχολεία από όλη την Ελλάδα στους Παγκόσμιους Τελικούς του F1 in Schools. Χωρίς τη βοήθειά σας δε θα μπορούσαμε να βρεθούμε στον παγκόσμιο τελικό.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μεγάλους χορηγούς μας: Τον Πολυχώρο εκδηλώσεων “The Mandarin” και τη Συνεταιριστικη Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας που μας βοήθησαν να ταξιδέψουμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Ευχαριστούμε την εταιρεία ιατρικού εξοπλισμού “Biomed” και την εταιρεία “Κρι-Κρι Α.Ε.” που μας βοήθησαν στη συνέχεια της φετινής μας προσπάθειας. Ευχαριστούμε όλους τους υπόλοιπους χορηγούς που στις περιπτώσεις που χρειάστηκε ήταν δίπλα στα παιδιά της ομάδας μας και συγκεκριμένα τις εταιρείες: “Κάντζας Α.Ε.”, “Ακανές Λαϊλιά, Ρούμπου”, “Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών Α.Ε.”, “Σκλαβενίτης”, “Νέκταρ Α.Ε”, “Μαγγόλης Ελαστικά”, “Ποτοκίνηση Α.Ε.”, “Αυτοκίνητα Κρυστάλλη”, “Lavera Α.Ε.”, “Yuppie”, “Κοκκίνου Group 1974”, τα φροντιστήρια “Πρίσμα” και ̈Σύγχρονη παιδεία” και όσους συνεισέφεραν με κάθε τρόπο στην προσπάθειά μας. Gmax. 3ο ΓεΛ Σερρών, Γ.Ρίτσου 6, 62100, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 2321023584

Ευχαριστούμε το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 3ου ΓεΛ Σερρών για την υποστήριξη και την αναγνώριση της σημασίας του έργου της ομάδας. Οι Gmax πλέον κατέκτησαν τη δεύτερη συμμετοχή τους σε παγκόσμιους τελικούς και αρχίζουν να σχεδιάζουν τη πορεία ως το Μάρτιο και το ραντεβού της Μελβούρνης.

Ελπίζουμε να σας έχουμε όλους δίπλα μας και να σας ανακοινώνουμε σύντομα νέες επιτυχίες. Με εκτίμηση Η ομάδα Gmax O υπεύθυνος καθηγητής Ζαφειριάδης Ηλίας ΠΕ04.02 Ο διευθυντής του 3ου ΓεΛ Σερρών Φρούτης Θεόδωρος ΠΕ11

Διαβάστε επίσης: