Με αφορμή την αναστάτωση που προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία της Νιγρίτας για το πιθανό κλείσιμο του καταστήματος της Νιγρίτας ο Δήμαρχος Βισαλτίας επικοινώνησε μαζί μας και μας κοινοποίησε την απάντηση και την επίσημη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου

 Με αφορμή την αναστάτωση που προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία της Νιγρίτας και της ευρύτερης περιοχής της Βισαλτίας μετά το φημολογούμενο κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Νιγρίτα, ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός επικοινώνησε με τη Διευθύντρια του Καταστήματος της Ε.Τ.Ε. στη Νιγρίτα κα Σοφία Μπαρκαλάκη και τη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, και έλαβε την επίσημη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Το κατάστημα δεν κλείνει, θα λειτουργεί κανονικά για την εξυπηρέτηση των πολιτών και επαγγελματιών, προσθέτοντας πως δεν γνωρίζουν από πού έχουν εκπορευθεί τα όσα διαδόθηκαν.

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας διαβεβαιώνει τους δημότες ότι είναι αντίθετη με οποιαδήποτε απόφαση απομάκρυνσης γραφείου εξυπηρέτησης ή υπηρεσίας από την έδρα του Δήμου και με κάθε μέσο που διαθέτει θα προστατέψει τα συμφέροντα των πολιτών και επαγγελματιών του Δήμου Βισαλτίας. Δεν θα επιτρέψει την ερήμωση της περιοχής και την απώλεια χρημάτων από την τοπική κοινωνία.

Διαβάστε επίσης: