Πέντε άτομα νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Σερρών, μετά από συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στις φυλακές Νιγρίτας.

Τη Δευτέρα γύρω στις 7.30 το απόγευμα και λίγο πριν από την λήξη του προαυλισμού τους συνεπλάκησαν , από άγνωστη αιτία , μεταξύ τους αλλοδαποί και κάποιοι χρησιμοποίησαν και αυτοσχέδια μαχαίρια.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν 10 άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας. Εξ αυτών πέντε μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σερρών , όπου νοσηλεύονται μέχρι αυτή την ώρα χωρίς να κινδυνεύει η ζωή κανενός, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο ενας από αυτούς εχει τραυματιστεί από χτύπημα με μαχαίρι στον πνευμονοθώρακα.

Ηρεμία επικρατεί στις φυλακές αυτή την ώρα , ενώ τα αίτια της συμπλοκής διερευνώνται.

Νοσοκομείο Σερρών: Ιατρικό ανακοινωθέν για τους τραυματίες φυλακισμένους

Το βράδυ της Δευτέρας 18 Μαΐου 2020 μεταφέρθηκαν στο ΤΕΠ από το Κατάστημα Φυλακών Νιγρίτας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έξι (6) κρατούμενοι (πέντε (5) αλλοδαποί και ένας (1) ελληνικής καταγωγής) μετά από συμπλοκή.

Έγινε σε όλους ακτινολογικός-εργαστηριακός έλεγχος, περιποίηση τραυμάτων και πέντε (5) εξ αυτών εισήχθησαν στο Νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία. Ο ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 61 ετών, μετά τις πρώτες βοήθειες και οδηγίες που του δόθηκαν από το ιατρικό προσωπικό, επέστρεψε στο κατάστημα Φυλακών Νιγρίτας.

Οι τέσσερις από τους αλλοδαπούς, ηλικίας 28, 32, 33 και 49 ετών εισήχθησαν στην Χειρουργική Κλινική με θλαστικά κυρίως τραύματα και εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος. Ειδικότερα, ο 29χρονος φέρει εκτός των άλλων βαθύ θλαστικό τραύμα παρασπονδυλικά Δε και διάτρηση πνεύμονα Δε, η οποία αντιμετωπίστηκε με την τοποθέτηση σωλήνα θωρακικής παροχέτευσης (Billaw). Ο 28χρονος και ο 33χρονος φέρουν εκτός των παραπάνω και κάταγμα ρινικών οστών.

Ο πέμπτος (49 ετών) φέρει βαθύ θλαστικό τραύμα ραχιαίας επιφάνειας Αρ πηχεοκαρπικής άρθρωσης και πλήρη διατομή τένοντα. Παρακολουθείται από τους Ορθοπεδικούς και νοσηλεύεται στον θάλαμο κρατουμένων του Νοσοκομείου.

Η κατάστασή της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Θα παραμείνουν στο Νοσοκομείο για περαιτέρω παρακολούθηση.

Παύθηκαν Διευθυντής και αρχιφύλακας στις φυλακές Νιγρίτας

Καθήκοντα Διευθυντή στις φυλακές Νιγρίτας αναλαμβάνει από σήμερα ο κύριος Γιώργος Οικονόμου.

Μετά το συμβάν της συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών, που είχε σαν αποτέλεσμα οι 5 να οδηγηθούν στο νοσοκομείο Σερρών, ο μέχρι σήμερα Διευθυντής των φυλακών και ο αρχιφύλακας παύθηκαν των καθήκοντων τους.

Διαβάστε επίσης:Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 426 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200